Нічний бій під Вугледаром: ЗСУ розбили групу танків і піхоти ворога (відео)

Нічний бій під Вугледаром: ЗСУ розбили групу танків і піхоти ворога (відео)
61336 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бої під Вугледаром на Донеччині: через значні втрати "елітні" 155-та, і 40-та бригади морської піхоти рф уже не в змозі здійснювати значні атаки, тому ворог використовує так звані добровольчі батальйони й "мобіків", щоб підтримувати бодай якийсь тиск. Результати – передбачувано катастрофічні.

Кадри нічного "полювання" 15-ї окремої бригади артилерійської розвідки ЗСУ на Вугледарському напрямку оприлюднив увечері 8 лютого речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

На відео можна побачити вогневе ураження чергової штурмової групи противника, яка складалась із принаймні чотирьох одиниць бронетехніки та невеликого загону піхоти.

Ситуацію на Вугледарському напрямку станом на вечір 8 лютого також доповів OSINT-аналітик та військовослужбовець ЗСУ, який працює у Твітері під псевдонімом Tatarigami_UA.

За його інформацією, близько тижня тому ворог перекинув на цю ділянку на Донеччині бригаду зі складу свого 3-го армійського корпусу. 

За даними OSINT, ймовірно, 6 лютого російське командування прийняло рішення про застосування в боях на Вугледарському напрямку так званого добровольчого батальйону "Алга", який входить до складу 72-ї бригади 3-го армійського корпусу

Цей "добробат" сформувався в Татарстані і переважно, хоча і не повністю, складався з етнічних "волзьких татар". Інформація про чисельні втрати у складі цього ворожого підрозділу вже має певні докази з відкритих джерел.

У Татарстані почали з'являтись перші некрологи вояків добробату Алга

"Це – ще один показник того, що і 155-та, і 40-та бригади ЗС рф вже небоєздатні, тому ворог використовує "етнічні" батальйони та мобілізованих, щоб утримати якийсь тиск. Результати – прогнозовано катастрофічні", – зауважив оглядач.

Джерело

Теги: Вугледар,окупанти,Україна,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, війна з Україною, Війна з Росією, Російська агресія , Російська Федерація,Росія, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,ЗС рф,ЗС ,У Татарстані почали з'являтись перші некрологи вояків добробату Алга,добробат Алга,Алга, Татарстан,речник Одеської ОВА Сергій Братчук,речник Одеської ОВА Братчук,Одеська ОВА Сергій Братчук,Одеська ОВА Братчук,Одеська ОВА ,Сергій Братчук,Братчук,Сергій Братчук Вікіпедія,Братчук Вікіпедія,Донеччина,ЗСУ , Збройні Сили, Збройні Сили України,Нічний бій під Вугледаром,бій під Вугледаром,піхота,танки,ЗСУ розбили групу танків і піхоти ворога,ЗСУ розбили групу танків
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР