Посадовця Морської адміністрації викрили на корупційному рішенні на користь родича

Посадовця Морської адміністрації викрили на корупційному рішенні на користь родича
354669 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головний спеціаліст відділу з питань підготовки та дипломування моряків Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України (Адміністрація судноплавства) зробила корупційне рішення на користь родича. Про це повідомляє НАЗК.

Посадовиця під час виконання обов’язків начальника управління з питань підготовки та дипломування моряків діяла в умовах конфлікту інтересів. Жінка сертифікувала ДП «Одеський морський торговельний порт», навчальний центр якого на той момент очолювала її мати.

Після тижня роботи на посаді головного спеціаліста, на чиновницю поклали виконання обов’язків начальника Управління з питань підготовки та дипломування моряків.

За час, поки посадовиця була в.о., вона в умовах реального конфлікту інтересів  встигла розглянути заявку Одеського порту на проведення огляду його навчального центру для сертифікації моряків та забезпечила проведення фактичного огляду цього центру своїми підлеглими.

Попри те, що під час огляду закладу виявили недоліки, посадовиця все одно сприяла видачі протоколу про відповідність підготовки вимогам Міжнародної конвенції про підготовку і дипломування моряків цьому закладу. Це дозволило і надалі очолюваному її близькою особою навчальному центру сертифікувати моряків.

368.media

Теги: Адміністрація судноплавства,Одеський морський торговельний порт, Корупція
ПРЯМИЙ ЕФІР