Особливості вибору настільних кулерів

Особливості вибору настільних кулерів
56416 ПЕРЕГЛЯДІВ

Настільні кулери для води в компактному та зручному виконанні використовують і в домашніх умовах, і в офісах та місцях загального користування. Ці моделі відносно невисокі (у середньому 40–50 см), підтримують тільки верхнє завантаження бутля та доступніші за ціною, ніж їхні підлогові аналоги. До того ж їх легко встановити в будь-якому місці на рівну поверхню або підставку й пересувати в разі потреби з мінімальними витратами часу та зусиль.

Тип охолоджування настільного кулера

Один із найважливіших критеріїв — тип охолоджування, який підтримують настільні кулери для води. У моделях з електронним модулем температура води може знижуватися до +10...+15 °C, а швидкість охолоджування коливається від 0,5 до 1 л за годину. Це оптимальний варіант для дому й офісу, де кулером користуватимуться не більше 3–4 осіб.

Компресорні кулери за принципом охолоджування подібні до типового холодильника. За годину вони спроможні знизити температуру 2 літрів води від кімнатної до +5...+10 °C. Настільні компресорні моделі демонструють скромнішу продуктивність, ніж загалом підлогові кулери для води, але водночас добре справляються з обслуговуванням 5–10 осіб.

Виконання краників

  • Нижній важіль. Це один із найбільш поширених і зручних. Потрібно однією рукою тримати чашку або стакан та одночасно ними ж натискати на важіль.
  • Верхній важіль. Якщо важіль угорі, треба задіяти другу руку й уже нею натискати на нього, доки перша притримує чашку або стакан. Це не такий зручний, але більш гігієнічний варіант виконання краників.
  • Кнопки. Зустрічаються в найсучасніших моделях. Натиснутими їх треба тримати доти, доки в підставлену ємність не набереться достатньо води.

Додаткові функції

Деякі підлогові кулери для води здійснюють не тільки охолоджування, а й нагрівання води. Але насправді їхня функціональність може бути ще ширшою. Ось лише деякі з доступних опцій:

  • підтримування потрібної температури води;
  • фіксатор блокування краника з гарячою водою (захист від дітей);
  • іонізування, газування або озонування тощо.

Настільні й підлогові кулери для води в асортименті представлено на сайті Кулерова Funky Company. Тут можна знайти модель, яка задовольнить вас за функціональністю, продуктивністю, дизайном і вартістю.

Теги: Особливості вибору настільних кулерів,настільні кулери,кулер,Кулерова Funky Company,вода,Funky Company
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР