"Лютий буде вирішальним": загарбник по телефону розповідає деталі російського наступу, – перехоплення ГУР

"Лютий буде вирішальним": загарбник по телефону розповідає деталі російського наступу, – перехоплення ГУР
353172 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росіяни готуються до наступу. Яким саме він буде і, головне, на якому відрізку фронту – достеменно невідомо, але навіть звичайні російські рядові солдати зізнаються, що лютий, ймовірно, буде вирішальним місяцем війни.

Розмову з таким змістом перехопило Головне управління розвідки України. Зокрема, російський загарбник у телефонній розмові з дружиною почав говорити про наступ росії на Україну.

Росіянин бідкався, що через це не може отримати відпустку. Мовляв, їх змушують підписувати контракт, й до завершення військової операції відпусток, скоріше за все, не буде.

"Є два шляхи: один шлях у гробу і другий – це у кінці війни… можливо, прийду", – сказав загарбник.

Він вважає, що або росія переможе, або буде продовження війни.

"Або всіх ми переможемо, або ми обісремося і буде продовження війни", –переконаний російський загарбник.

Крім того, за його словами, вірогідне загострення війни у лютому, бо каже, дуже багато військових стягнуто до кордону з Україною. Щоправда, до якого саме – невідомо.

До слова, вчора, 12 лютого, американські журналісти припустили, що, ймовірно, росія відкриє новий фронт і почне наступ біля Сум і на Харківщині. Крім того, за даними журналістів, у Москві будують плани захопити Донбас до березня 2023 року, маючи на меті оточити українську армію з півночі й півдня через Кремінну, що в Луганській області, та через Вугледар, що у Донецькій області.

Проте наразі весь наступ росіян закінчується поразкою. ЗСУ розбивають армію загарбників "у пух та прах": до прикладу, під тим самим Вугледаром українські захисники за три дні знищили 103 одиниці військової техніки росіян. І це при тому, що Україна за цей же період втратила 20 одиниць техніки, з них 2 танки.

Примітно, але самі ж росіяни визнають свою поразку під Вугледаром та Авдіївкою. Наступати на цьому напрямку вони почали в січні 2023 року.

Крім того, парадоксально, але на відео втрат під Вугледаром зазнає та ж сама 155-а бригада морської піхоти Тихоокеанського флоту. Саме її ЗСУ свого часу розгромили під Павлівкою. Після цього морпіхи навіть писали відкритого листа губернатору Приморського краю, в якому скаржилися на командування і величезні втрати.

stopcor.org

Теги: війна в Україні, окупанти,росія,наступ рф,Російські загарбники
ПРЯМИЙ ЕФІР