Окупанти пошкодили залізницю між Херсоном і Миколаєвом: що відомо

Окупанти пошкодили залізницю між Херсоном і Миколаєвом: що відомо
318759 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окупанти продовжують гатити по деокупованій Херсонщині з минометів, РСЗВ та інших видів зброї. Під ударом – житлові квартали, цивільна інфраструктура та логістика. Зокрема, пошкоджено ділянку залізничного шляху між Херсоном та Миколаєвом.

Про це зранку 13 лютого повідомила пресслужба Укрзалізниці.

За інформацією перевізника, внаслідок обстрілів на Херсонщині є пошкодження залізничного полотна. Ймовірно, це сталося на ділянці Херсон – Миколаїв, оскільки для потяга №102/101 Київ – Херсон кінцевою зупинкою цього разу стане Миколаїв.

Пасажирів з цього обласного центру до сусіднього Херсона доправлять автобусними шатлами. Аналогічно автотранспортом до Миколаєва планують перевезти й херсонців, які очікують на зворотній рейс у напрямку столиці.

"Дякуємо Херсонській ОВА за оперативно підставлене плече у забезпеченні безперебійної логістики в регіоні. Ремонт колії вже у процесі, про можливі зміни в наступних рейсах Укрзалізниця повідомить додатково", – йдеться у повідомленні.

Крім того, додаткові автобуси, які вийдуть на маршрут, надала Миколаївська ОДА, це дозволить Укрзалізниці довезти понад 50 пасажирів поїзда 102/101 Київ-Херсон до фінальної станції швидше. Ці ж автобуси очікуватимуть на вокзалі в Миколаєві на пасажирів поїзда №110/109 Львів-Херсон.

Наразі колійні роботи на пошкодженій внаслідок атаки ділянці тривають.

Зауважимо, окупанти також обстріляли центральну частину міста Херсон: постраждали кіноконцертний зал "Ювілейний", адміністративні будівлі та житлові будинки.

За даними оперативного зведення Генштабу ЗСУ станом на шосту ранку 13 лютого, на Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждали Херсон, а також райони 20 населених пунктів, зокрема, Милове, Зміївка, Республіканець, Новокаїри, Веселе, Микільське, Антонівка та Дніпровське Херсонської області.

stopcor.org

Теги: Херсон,залізниця, війна в Україні, окупанти
ПРЯМИЙ ЕФІР