Львівський митник Іван Мицак оформив на близьких осіб коштовні авто та нерухомість

Львівський митник Іван Мицак оформив на близьких осіб коштовні авто та нерухомість
270629 ПЕРЕГЛЯДІВ

Львівський митник Іван Мицак оформив на близьких осіб коштовні авто та нерухомість. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Іван Мицак – кум Володимира Цабака, який очолював Галицьку митницю, а сьогодні там працює першим заступником начальника. Саме Іван Мицак зі своєю командою збирають побори з імпортерів для родича. Раніше Мицак був звичайним інспектором у контрабандному відділі, проте, після призначення  Цабака на митницю, його кум, Іван Мицак, перевівся до юстиції, отримав вищий ранг держслужбовця та повернувся назад, вже на посаду керівника відділу на митниці.

Наразі Мицак керує контрабандними потоками, встановлюючи таксу за її перевезення на митному посту Смільниця. Він запевняє своїх наближених осіб, що скоро очолить підрозділ боротьби з контрабандою Львівської митниці, бо новий в.о. голови Держмитслужби Сергій Звягінцев його дуже добрий товариш. За об’єктивною інформацією, таке призначення зашквареного корупціонера дійсно може статися, бо ще до призначення Звягінцева на посаду в.о. Голови, він був у Львові з приватною поїздкою, і його особисто зустрічав, весь час перебував з ним, та проводжав саме Іван Мицак.

У Львові Іван Мицак володіє квартирою площею в 125 кв. м у новобудові.  У останній декларації вказав користування особняком у селі Конопниця, який зареєстрований на батька-пенсіонера.

Але приховав інформацію про резиденцію у Суховолі Тут кілька будинків, найбільший з яких на 476 кв. м, а ще охорона, альтанка, теплиці та власне озеро. Усе це розміщено на території в майже 2 га. Резиденція знаходиться посеред лісу, до якої веде окрема дорога.

Окрема історія – автомобілі Івана Мицака. Чиновник задекларував лише Skoda Octavia, на якій їздить його батько. Насправді ж пану Мицаку ближчі до душі німецькі бренди, зараз — BMW X5. Авто оформлено на водія посадовця.

Друга половинка Івана Мицака, пані Лілія Трішкіна, теж користується німецьким позашляховиком преміум-класу. У неї Mercedes GLE 350(2020).

Але однією з найбагатших є теща Мицака — Любов Федорівна. Нам пишуть, що вона є власницею «Q7», 5 земельних ділянок, 4 будинків у Львівській області і квартири в ЖК на Угорській. А ще нам пишуть, що саме Любов Федорівна є власницею резиденції у Суховолі, про яку писали ЗМІ ще в 2021 році.

368.media

Теги: Іван Мицак,Іван Мицак митниця,Володимир Цабак,львівська митниця,Львівський митник Іван Мицак
ПРЯМИЙ ЕФІР