Заступника «генерального прокурора ЛНР» засудили на 10 років

Заступника «генерального прокурора ЛНР» засудили на 10 років
34985 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шевченківський районний суд Чернівців заочно посадив на десять років Олександра Таранського, котрий співпрацюючи з окупантами працює заступником голови так званої «генеральной прокуратуры ЛНР». Про це стало відомо з вироку суду за ч.7 ст.111-1 КК.

У березні 2022 року, маючи на меті зайняття посади в окупаційній владі окупованого російськими військами смт Біловодськ Олександр Таранський вступив у змову з представниками так званої «ЛНР» та отримав пропозицію зайняти посаду в «прокуратуре Беловодского района Генеральной прокуратуры ЛНР». Зазначимо, Таранський обіймає посаду «заместителя генерального прокурора ЛНР».

Суд визнав його винним та покарав позбавленням волі на 10 років. Початок строку відбування покарання буде обраховуватись з моменту фактичного затримання Олександра Таранського.

Також заочно засудили Олександра Майбороду, котрого у 2014 році призначили заступником прокурора Жовтневого району  Луганську.

Джерело

Теги: Україна,Шевченківський районний суд Чернівців,Шевченківський районний суд ,районний суд Чернівців,суд Чернівців,суд ,Чернівці,Олександр Тарановський,Олександр Майборода,Тарановський,Майборода,ЛНР,прокуратура,Луганськ,генеральна прокуратура ЛНР,генеральна прокуратура ,прокуратура ЛНР
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР