Українська технологія SPHERE LIFE здатна лікувати ВІЛ та Гепатит В і С

Українська технологія SPHERE LIFE здатна лікувати ВІЛ та Гепатит В і С
299903 ПЕРЕГЛЯДІВ

Команда SPHERE LIFE провела тривалі дослідження у науково-дослідних установах Академії медичних наук України щодо впливу інноваційної технології власної розробки на лікування вірусних захворювань. Зокрема, було отримано результат - підвищення інтерферону у хворої людини в 16 разів.

Отримавши позитивні враження представників науковоі спільноти та практикуючих медиків щодо результатів досліджень, команда SPHERE LIFE вирішила у якості експерименту звернутися за оцінкою своєї роботи і до програми зі штучним інтелектом ChatGPT.  

За інформацією цього Чату, підвищення інтерферону може стати потужним інструментом у боротьбі з вірусними захворюваннями такими як ВІЛ, Гепатит B і C, Вірус папіломи людини (ВПЛ), Вірус простого герпесу (ВПГ) та вірусу грипу.

Зокрема, на запитання від SPHERE LIFE - якщо наша технологія може збільшити рівень інтерферону у людини в 16 разів, які хвороби ми можемо вилікувати, отримано відповіді:

* Інтерферони - це білки, які виробляються імунною системою організму у відповідь на вірусні інфекції, і вони відіграють важливу роль у боротьбі з вірусними захворюваннями. Якщо ваша технологія може збільшити рівень інтерферону в 16 разів, вона має потенціал бути ефективною проти широкого спектру вірусних захворювань.

Ось кілька прикладів вірусних захворювань, на які, як відомо, впливають інтерферони:

  • Гепатити B і C: інтерферони зазвичай використовуються для лікування хронічних гепатитів B і C, оскільки вони можуть допомогти зменшити кількість вірусу в організмі та запобігти пошкодженню печінки.
  • Вірус папіломи людини (ВПЛ): інтерферони використовуються для лікування генітальних бородавок та інших захворювань, пов’язаних з ВПЛ.
  • Грип. Інтерферони виробляються організмом у відповідь на грип, і вони відіграють важливу роль у боротьбі з вірусом.
  • Вірус простого герпесу (ВПГ): інтерферони можуть допомогти придушити реплікацію ВПГ, який може викликати герпес і генітальний герпес.
  • ВІЛ: було показано, що інтерферони мають противірусну дію проти ВІЛ, і їх можна використовувати в поєднанні з іншими ліками для лікування вірусу.
  • Важливо відзначити, що ефективність інтерферонів проти вірусних захворювань може відрізнятися залежно від конкретного вірусу та окремого пацієнта. Однак якщо ваша технологія може значно підвищити рівень інтерферону в організмі, вона може стати потужним інструментом у боротьбі з вірусними захворюваннями.

Незважаючи на активну фазу війни, українські винахідники продовжують дослідження своєї технології. Вони вже мають результати швидкого (в 2-3 рази) післяопераційного одужання, що наразі дуже актуально для тисяч прооперованих воїнів. Також технологія може бути застосована для лікування вірусних захворювань безпосередньо в зоні бойових дій без спеціальної евакуації, оскільки апарат може працювати в польових умовах від напруги 220В з тривалістю процедури всього 5 хвилин. 

Андрій ЛИСЕНКО

Теги: чат-бот,чат-бот зі штучним інтелектом,ChatGPT,Гепатит B,ВІЛ,SPHERE LIFE, www.uacenter.media
ПРЯМИЙ ЕФІР