Наступ на Харків: Терехов висловлює припущення, що росіяни знову спробують захопити місто

Наступ на Харків: Терехов висловлює припущення, що росіяни знову спробують захопити місто
36105 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міський голова Харкова Ігор Терехов впевнений, що росіяни ще спробують захопити місто. Він запевнив, що влада готується до подібного сценарію, тому боятися не потрібно.

Про це він сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

"Ні я, ні ви не розуміємо, що у них там у голові і які плани керівництва російської федерації. Хоча і це не головне. Головне – наскільки ми будемо підготовлені, наскільки ми готові дати відсіч усім цим спробам. Чи будуть спроби? Впевнений, якісь такі спроби будуть. Чи дамо ми відповідь? Безумовно, дамо. Тому тут не потрібно боятися. Ми готові відбивати всі ці спроби і ми переможемо, це безумовно", – заявив Терехов.

За його словами, Харків продовжує бути хабом для переселенців, тому у випадку поновлення наступальних дій росіянами у області місцева влада готова приймати людей далі і продовжуює робити це зараз.

"Це наші громадяни, ми намагаємось створити їм більш-менш нормальні умови для проживання в Харкові. Тому ми готувались раніше до прийому людей і готуємось зараз", – додав мер.

Нагадаємо, російські окупаційні війська пізно ввечері 16 лютого обстріляли Харків ракетами від ЗРК С-300. У двох районах міста зафіксовані "прильоти".

Також ворог обстріляв щонайменше 12 населених пунктів області: Вовчанськ, Новомлинськ, Дворічну, Куп'янськ, Гряниківку та інші.

stopcor.org

Теги: Наступ на Харків,Харків,Наступ ,Україна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією,Росія, Російська агресія ,агресія, Російська Федерація,Війна, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,Ігор Терехов,Терехов, Ігор Терехов новини,Ігор Терехов Вікіпедія,Терехов Вікіпедія,ЗРК С-300,ЗРК ,С-300
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР