Важливий день: сьогодні із заявою має виступити путін, а також очікують на промову Байдена у Польщі

Важливий день: сьогодні із заявою має виступити путін, а також очікують на промову Байдена у Польщі
343834 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рівно рік тому, в цей самий день, путін оголосив про визнання "лнр-днр" територіями росії, а вже за декілька днів почалася повномасштабна війна.

21 лютого, себто сьогодні, путін виступить із посланням до федеральних зборів росії. Після виступу наступного дня дві палати російського парламенту мають провести те, що оголошено як позапланові засідання. І потім у Москві має відбутися масовий мітинг і концерт.

Примітно, але наприкінці 2022 року путін не виступав із зверненням до федеральних зборів, як того вимагала російська традиція. Він пояснив це тим, що "складно було зафіксувати у конкретний момент часу результати і конкретні плани на найближчий час". У ЗМІ стверджували, що відмова від послання пов’язана з ситуацією на фронті в Україні.

І ось сьогодні росія готується слухати, про що мовитиме кремлівський диктатор. По всій країні розвішені білборди із закликом не пропустити цей виступ.

Український журналіст Андрій Цаплієнко жартує, що реклама із закликом зроблена аж занадто у траурній манері.

Натомість, вчора ввечері, близько опівночі, у мережу почали зливати відео, як до Кремля рухається кортеж. За словами росіян, водночас у Москві зафіксували декілька кортежів, і всі вони їхали у напрямку путінського офісу.

stopcor.org

Теги: путін , війна в Україні,росія,Байден
ПРЯМИЙ ЕФІР