Вбивча експозиція: росіяни привезли на виставку в Арабські Емірати зброю, якою нападали на Україну

Вбивча експозиція: росіяни привезли на виставку в Арабські Емірати зброю, якою нападали на Україну
320733 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники рф 20 лютого привезли на збройову виставку IDEX в Об'єднаних Арабських Еміратах вироби власнового військово-промислового комплексу та заявляють, що "зброя пройшла випробування в реальних умовах".

Про це повідомляє Bloomberg.

"Понад 200 одиниць російської зброї, починаючи від танків і закінчуючи системами протиповітряної оборони та боєприпасами, були представлені в понеділок на виставці IDEX в Абу-Дабі, найбільшому в регіоні ярмарку оборони та безпеки", - йдеться у матеріалі.

Перед відкриттям виставки глава російського державного оборонно-промислового концерну "Ростех" Сергій Чемезов цинічно заявив, що "більшість представленої продукції вже пройшла випробування в реальних бойових умовах і це одна з головних перевах російської зброї перед конкурентами".

Варто зауважити, що ОАЕ після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну зберегли відносини з країною-окупантом, тому вони мають можливість приїздити до них та намагатися продавати зброю власного виробництва.

Нагадаємо, 2 лютого британська розвідка повідомила, що що російське вторгнення в Україну повністю підірвало статус рф як надійного експортера зброї. Раніше багато країн закуповували зброю країни-окупанта, але тепер надійність цих контрактів під питанням.

За інформацією розвідки, дефіцит компонентів, ймовірно, впливає на можливості рф виробляти обладнання для експорту, наприклад, бронетехніку, ударні гелікоптери, системи ППО тощо.

stopcor.org

Теги: IDEX ,виставка IDEX ,IDEX в Абу-Дабі,зброя,росіяни
ПРЯМИЙ ЕФІР