У ЦРУ впевнені, що Китай розглядає можливість відправлення летальних озброєнь до РФ

У ЦРУ впевнені, що Китай розглядає можливість відправлення летальних озброєнь до РФ
29185 ПЕРЕГЛЯДІВ

Китай "розглядає можливість" відправки летальних озброєнь до Росії , і США "впевнені" у цьому.

Про це заявив директор ЦРУ Вільям Бернс в інтерв’ю CBS News.

"Ми впевнені, що китайське керівництво розглядає можливість надання летального обладнання. Ми також бачимо, що остаточного рішення ще не ухвалено. Саме тому Блінкен і президент чітко виступили з поясненнями щодо наслідків такого кроку", - заявив голова розвідки телеканалу CBS News.

На запитання журналіста, навіщо Китаю заради військової допомоги Росії ризикувати тісними зв’язками з Америкою та Європою, Бернс відповів: "Це хороше питання, і тому я сподіваюся, що вони цього не зроблять".

Директор ЦРУ переконаний, що китайський глава Сі Цзіньпін дуже уважно спостерігає за російським вторгненням до України.

"Немає жодного іноземного лідера, який би спостерігав за досвідом Путіна в Україні, за розвитком війни більш уважно, ніж Сі Цзіньпін. Я думаю, багато в чому він був збентежений і протверезів через побачене", – сказав Бернс.

Джерело

Теги: ЦРУ ,Китай,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією,Росія, Російська агресія , #bodoактиваціясертифікатів,РФ,агресія, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,зброя,летальна зброя,Сі Цзіньпін,Сі Цзіньпін Вікіпедія,Путін, Володимир Путін, Володимир Путін Вікіпедія,Путін Вікіпедія,директор ЦРУ Вільям Бернс ,директор ЦРУ Бернс ,директор ЦРУ ,ЦРУ Вільям Бернс ,ЦРУ Бернс ,Вільям Бернс ,Бернс
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР