Росіяни не вірили, що ЗСУ здатні бити по Маріуполю, – розвідка Британії

Росіяни не вірили, що ЗСУ здатні бити по Маріуполю, – розвідка Британії
288757 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російські окупаційні війська не вірили, що Збройні сили України здатні бити по Маріуполю, тому організовували там свою логістику для фронту. Але останні вибухи стали для них великою несподіванкою.

Про це повідомляє розвідка Британії.

"З 21 лютого 2023 року проросійські чиновники повідомили про щонайменше 14 вибухів навколо окупованого росією міста Маріуполь. Місця вибухів – склади боєприпасів в аеропорту, два паливних склади та сталеливарний завод, який росія використовує як військову базу. Маріуполь знаходиться щонайменше за 80 км від лінії фронту", – йдеться у повідомленні.

Розвідники зауважили, що росія, ймовірно, дуже стурбована тим, що у окупованому місті розпочалися "незрозумілі вибухи", бо вони раніше оцінювали це місце безпечним та таким, яке виходить за межі звичайних українських ударних можливостей.

"Хоча Маріуполь був значно зруйнований на початку війни, але він важливий для рф, оскільки це найбільше місто, яке було захоплене рф у 2022 році і досі підконтрольне їм. Воно також розташоване на ключовому логістичному шляху", – додають британські спецслужбовці.

Нагадаємо, 25 лютого стало відомо, що у тимчасово окупованому Маріуполі пролунали вибухи. Виявилося, що Збройні сили України знищили черговий склад із боєкомплектом ворога.

stopcor.org

Теги: Російські окупаційні війська,ЗСУ, війна в Україні,Маріуполь,розвідка Британії, окупанти
ПРЯМИЙ ЕФІР