Ми чітко віримо і знаємо, що незабаром перемога, - Ігор Клименко

Ми чітко віримо і знаємо, що незабаром перемога, - Ігор Клименко
301523 ПЕРЕГЛЯДІВ

На цьому наголосив міністр внутрішніх справ України під час вручення державних та відомчих нагород 96 військовослужбовцям Національної гвардії України, які виконували завдання на Сході країни та брали участь в обороні Києва. 

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського, Ігор Клименко вручив захисникам ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, «За мужність» ІІ та ІІІ ступеня, а також медалі «За військову службу Україні», «Захиснику Вітчизни» та «За врятоване життя».

Перед початком церемонії  нагородження Ігор Клименко згадав захисників, які віддали своє життя за незалежність України. Пам’ять про загиблих військовослужбовців вшанували хвилиною мовчання. 

«Велику данину ми платимо за свободу нашої держави. У нас загинуло багато колег. Я бажаю кожному з вас зберегти своє життя та берегти своїх побратимів, які поруч», - звернувся до захисників міністр.

Після вручення нагород очільник МВС подякував військовослужбовцям і наголосив, що своїми вчинками наближають до перемоги:

«Хочу подякувати за ту службу, стійкість та вірність присязі, яку кожний з вас проявив, починаючи з перших днів цієї війни. Незважаючи на труднощі, ми чітко віримо і знаємо, що незабаром перемога». 

 

Департамент комунікації МВС України

Теги: МВС України,міністр внутрішніх справ України,Ігор Клименко, війна в Україні
ПРЯМИЙ ЕФІР