Десятки поранених і вбитих: окупант поскаржився на значні втрати військ Путіна на рубежі Горлівка – Кліщіївка

Десятки поранених і вбитих: окупант поскаржився на значні втрати військ Путіна на рубежі Горлівка – Кліщіївка
45883 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російський окупант розповів про серйозні втрати у його підрозділі на рубежі Горлівка – Кліщіївка. За його словами, загарбники втрачають десятки військових убитими та пораненими.

Перехоплення розмови окупанта оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України . У бесіді військовослужбовець окупаційних військ скаржиться на загибель своїх товаришів по службі.

"Дивись у мене сьогодні три "трисоті", два "двохсоті", вчора у мене було два... Жорик загинув. І дивись, у мене в сумі виходить безвісти, які я не знаю, але вони швидше за все "двохсоті", 12 осіб, "300" у мене 19 осіб та два "200", які я знаю", – сказав загарбник.

Зазначимо, з напрямку Кліщіївки окупанти атакують Бахмут, намагаючись взяти місто в кільце.

За даними Генерального штабу Збройних сил України, протягом доби українські захисники відбили атаки на Бахмутському напрямі, зокрема в районі Кліщіївки. 

Джерело

Теги: ГУР МО, Російська агресія ,армія,Російська армія, Російські війська,Україна,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Російська Федерація,РФ, Війна з Росією, Війна проти Росії, Війна Росії проти України, Війна проти України, окупанти, Нападение России на Украину,Война в Украине - нападение России, Генеральний штаб , Генеральний штаб України,Генеральний штаб ЗСУ,Генеральний штаб Збройних сил України,Генеральний штаб Збройних сил, Генштаб , Генштаб України,Генштаб ЗСУ,Генштаб Збройних сил України,Бахмут,Головне управління розвідки ,Головне управління розвідки Міноборони України,Головне управління розвідки Міністерства оборони України,Головне управління розвідки України,Міністерство оборони, Міноборони України
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР