На Хмельниччині залізничник отримав іспитовий строк за роботу на ворога

На Хмельниччині залізничник отримав іспитовий строк за роботу на ворога
43634 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Хмельницькій області оглядач ремонтних вагонів на одній з дільничних станцій засуджений за передачу  інформації про переміщення військової техніки. Про це редакції 368.media  стало відомо з вироку суду за ч.1 ст.114-2 КК.

Олексій Дімаков не пізніше серпня 2022 року отримав від знайомого пропозицію передавати інформацію про переміщення військової техніки залізничною станцією. При цьому, йому не була відома мета збирання такої інформації. Згодом,  Дімаков передав інформацію про рух залізничною станцією чотирьох одиниць військової техніки.

Він поширив інформацію про переміщення озброєння територією України, яка не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом ЗСУ, тобто вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.114-2 КК.

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки, звільнивши від відбування покарання та замінивши його іспитовим строком 3 роки.

Джерело

Теги: Хмельницький, Хмельницька область,Україна,Олексій Дімаков,Дімаков,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України, Генштаб ,Генштаб ЗСУ,Генштаб Збройних сил України,Генеральний штаб Збройних сил,Генеральний штаб Збройних сил України,Генеральний штаб ЗСУ,ЗС України,Ярмолинецький районний суд Хмельницької області,Ярмолинецький районний суд
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР