Займався підакцизними товарами: директора департаменту ДПСУ Ярмоленка звільнили

Займався підакцизними товарами: директора департаменту ДПСУ Ярмоленка звільнили
267087 ПЕРЕГЛЯДІВ

1 березня стало відомо, що звільнений директор Департаменту контролю підакцизних товарів Державної податкової служби України Олександр Ярмоленко.

Про це повідомляють джерела "СтопКору".

За що саме звільнили посадовця ДПСУ наразі невідомо.

У пресслужбі Державної податкової служби інформацію про звільнення Ярмоленка відмовилися коментувати, тому ми відправили їм відповідний запит.

Варто зауважити, що влітку 2022 року голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев повідомляв, що Олександру Ярмоленку погрожували "бандити-тіньовики": розлили кров біля дверей його квартири та залишили вінок.

"Користуючись нагодою, передаю привіт бандитам і злодіям, позбавленим можливості красти акциз від тютюну та горілки в армії і, судячи з реакції, люто обуреним. Ваш час минув і більше ніколи не прийде. Заробітків на крадіжці не буде. А витрачання грошей на подібні акції залякування, так само як і на замовлення в ЗМІ – вітається. У важкий час – який не є хліб медійникам.

Захочете ж випробувати долю, продовживши красти – сядете. В кращому випадку", – прокоментував тоді погрози податківцю Гетманцев.

Пізніше ЗМІ повідомили, що до погроз може бути причетна тютюнова фабрика ТОВ "Юнайтед Табако", яка неодноразово привертала увагу як силових органів, так і журналістів.

Департамент з підакцизних товарів відповідає за реалізацію державного контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюнової сировини, тютюнової рідини, що використовуються в електронних сигаретах, та пального.

stopcor.org

Теги: ДПСУ ,Олександр Ярмоленко,Департамент контролю підакцизних товарів
ПРЯМИЙ ЕФІР