Ексголову аеропорту "Бориспіль" та МАУ засудили до 5 років позбавлення волі

Ексголову аеропорту "Бориспіль" та МАУ засудили до 5 років позбавлення волі
57522 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишнього керівника "Міжнародного аеропорту "Бориспіль" та авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Євгена Дихне засудили до 5 років позбавлення волі за зловживання службовим становищем.

Про це повідомила прес-служба САП.

"Колишньому керівнику ДП "МА "Бориспіль" суд призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських функцій, на строк 3 роки та зі штрафом у розмірі 8,5 тис. грн", – йдеться у повідомленні.

1 березня колегія суддів ВАКС оголосила вирок, яким визнала винним Дихне та начальника служби орендних відносин у зловживанні службовим становищем, що завдало понад 15,7 млн грн збитків, тобто у скоєнні злочину за ч.2 ст.364 КК.

Начальника служби орендних відносин засудили до 4 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських функцій, терміном на 3 роки та зі штрафом у розмірі 8,5 тис. грн.

Апеляцію на рішення суду можна подати протягом 30 днів до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Джерело

Теги: САП, Спеціалізована антикорупційна прокуратура,антикорупційна прокуратура,прокуратура,корупція,Київ, Київщина,Бориспіль,Аеропорт,Аеропорт Бориспіль,аеропорт Бориспіль ,МАУ ,Міжнародний аеропорт Бориспіль,Міжнародний аеропорт ,Міжнародні авіалінії України,Євген Дихне,Дихне,Євген Дихне Вікіпедія,Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду,Апеляційна палата ,Вищий антикорупційний суд,антикорупційний суд,суд,ВАС,ВАСУ,Вищий антикорупційний суд України
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР