Прокурор з Маріуполя втікла до окупованого Криму

Прокурор з Маріуполя втікла до окупованого Криму
32943 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурор з Маріуполя Донецької області Іріна Лєгусова замість евакуації з міста втекла до окупованого Криму. Про це редакція стало відомо з матеріалів КДКП.

Лєгусова працювала у прокуратурі з березня 2013 року. Після початку 24 лютого 2022 року жінка не покинула місто попри надану керівництвом Маріупольської окружної прокуратури вказівку на виїзд до місця тимчасової дислокації у Кропивницький. Вона заявила, що перебування у місті для неї є більш безпечним.

Надалі Лєгусова періодично зв’язуючись з безпосереднім керівником засобами телефонного зв’язку до 31 березня. Жінка запевняла, що при першій можливості буде виїжджати з Маріуполя.

Наступного місяця вона перестала виконувати службові обов’язки, а з червня – виходити на телефонний зв’язок. За фактом її зникнення зареєстрували кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК.

За наявною інформацією Лєгусова до 20 березня вже знаходилась на окупованій російською федерацією території Запорізької та Херсонської областей. Після цього вона виїхала у росію через Крим.

Джерело

Теги: Прокурор з Маріуполя втікла до Криму,Прокурор втікла до Криму,Прокурор з Маріуполя втікла до окупованого Криму,Крим,окупант,окупанти,окупація,Прокурор з Маріуполя,Прокурор ,Маріуполь,Донецька область ,Іріна Лєгусова ,Лєгусова ,Донецьк, Крим,АР Крим, Запоріжжя, Запорізька область,Херсон, Херсон та Херсонська область, Херсонська область
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР