Коротко про головне (Yanina gonorar)

Коротко про головне (Yanina gonorar)
48618 ПЕРЕГЛЯДІВ

Серед основних конституційних принципів, що відіграють вирішальне значення у регулюванні права на заробітну плату є принципи справедливості. На важливості принципу справедливості як першооснови зауважено і в Статуті Організації Об’єднаних Націй (статті 1). Справедливість в оплаті праці та гідне існування людини міститься і в положеннях міжнародних договорів, у тому числі Загальній декларації прав людини (ст. 23), Міжнародному пакті про економічні, соціальні і культурні права (ст. 7), Європейській соціальній хартії (ст.4).

Ми це тлумачимо для керівництва Держпродспоживслужби України в особі Ольги Шевченко, так як зайнявши високу посаду мабуть втрачає почуття здорового глузду, забуває спускатися з небес на землю. Якщо  дуже стисло то середня заробітна плата головного спеціаліста в структурі Держпродспоживслужби за лютий місяць в середньому становила 6 – 8 тисяч гривень. Зрозуміло, що усі ми живемо в дуже не простий час, а тому кожен Українець готовий до буть яких випробувань задля того про, що ми мріємо – перемога. З  розумінням, що усі ресурси мають бути консолідовані на потреби ЗСУ та усіх хто боронить країну.  Але у Ольги Шевченко переконання мабуть інші, тому консолідує ресурси для начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Аранчій Яніни Сергіївни, підписавши наказ про погодження  розміру надбавок  керівництву територіальних органів, Яніну Сергіївни не обділила 190 відсотків державних коштів не пошкодувала.

Присядемо та порахуємо.

Середній посадовий оклад з обов’язковими виплатами на посаді начальника Головного управління складає близько 18 тисяч гривень, 190 відсотків надбавки за інтенсивність роботи це 35 тисяч гривень та плюс 30 відсотків премії це ще 18 тисяч гривень  

В підсумку маємо нараховано 71 тисячу гривень заробітної плати для Яніни Аранчій.

10 місяці потрібно працювати пересічному головному спеціалісту Держпродспоживслужби Полтавської області, що б отримати суму місячних виплат для його керівника. Принципи  справедливості у кожного індивідуальні.  І чому така засмучена Яніна Сергіївна на фото - і iPhone поряд, і браслети Pandora на зап’ясті не китайська біжутерія, а ціною наручного годинника не буду шокувати громадян, дякувати Богу зарплата очільниці Держпродспоживслужби дозволяє. Чи може від надлишку достатку посипало на фоні скандалу з закордонним відрядженням перебуває на лікарняному та і перевірка  Державною аудиторською службою України здоров’я не добавляє, краще перележати та перечекати скрутний час.

Впалася в очі світлина про початок роботи Яніни Аранчій на посаді начальника Головного управління де резюмувалося «Ймовірніше за все, «клан колишніх» і надалі замовлятиме брудні статті, адже прагнення до відбілювання своєї репутації досі не вичерпано та й ресурси теж. А от ефективність роботи нової керівниці можна буде оцінити згодом, коли реформування Управління завершиться. І ми обов'язково це зробимо.»

 Не посперечаєшся, зробили так зробили, ефективність зашкалює один до десяти.

Теги: Коротко про головне (Yanina gonorar),Yanina gonorar,Коротко про головне ,Аранчій Яніна ,Аранчій Яніна Сергіївна ,Головне управління Держпродспоживслужби Яніна Аранчій,ндрій Лордкіпанідзе,Святослав Литошко,Янина Аранчій,Аранчій Дмитро Сергійович,Аранчій Янина Сергіївна,Яніна Аранчій,Аранчій,Держпродспоживслужби Полтавщини,Симоненко Василь Іванович,Першин Юрій Едуардович,Яковенко Юрій Валентинович,Корнійчук Артур Сергійович,Каспіч Валерій Олександрович,Держпродспоживслужба у Полтавській області,Головне Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, Аранчій Янина, Аранчій Янина Сергіївна, Україна, Головне Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, Полтава, Полтавська область, НАБУ, СБУ, СБ України, Прокуратура, Служба безпеки, Служба безпеки України, Аранчій Сергій Васильович, Аранчій Дмитро Сергійович, Аранчій Дмитро, Аранчій Сергій, корупція, Національне антикорупційне бюро України, Національне антикорупційне бюро, антикорупційне бюро, антикорупційне бюро України, Державне бюро розслідувань, Державне бюро розслідувань України, бюро розслідувань, бюро розслідувань України, контрабанда, Слуга народу, Народний депутат України Устенко Олексій Олегович, нардеп, Устенко Олексій Олегович, Устенко Олексій, Устенко, Довіра, ДПСС України, ДПСС,Держпродспоживслужба,Держпродспоживслужба Аранчій,Держпродспоживслужба Яніна Аранчій,Держпродспоживслужба України,корупція,Україна,Корупційний спрут Яніни Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Яніна Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області ,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Яніна Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Яніна Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області ,Головне управління Держпродспоживслужби Аранчій,Полтава,Головне управління Держпродспоживслужби ,Держпродспоживслужба ,Яніна Аранчій Полтава,Аранчій Полтава
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР