Зробив неякісний ремонт доріг на 121 млн грн: у Києві викрито підрядника

Зробив неякісний ремонт доріг на 121 млн грн: у Києві викрито підрядника
333939 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київська міська прокуратура повідомила про підозру директору приватного підприємства, який неякісно виконав ремонтні роботи доріг, але заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, приватне підприємство уклало договір зі Службами автомобільних доріг у Київській та Житомирській областях. Вони мали упродовж 2018-2020 років проводити ремонтні роботи ділянок доріг у цих областях, проте виконано все було так, що автомобільні шляхи просто не можуть використовуватися.

"Експерти встановили, що вартість ремонтних робіт, які не можуть бути прийняті до експлуатації, складає понад 121 млн грн. Вказану суму підприємство одержало з бюджету неправомірно", –– ідеться в повідомленні. 

За даними слідства, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Проте чоловікові надали альтернативу –– внести заставу сумою 6 млн грн.

Наразі у кримінальному провадженні триває слідство. Правоохоронці встановлюють особи всі учасники незаконної схеми.

Нагадаємо, директор приватного підприємства незаконно заволодів майже 0,4 га землі по вулиці Мечникова у центрі Одеси. Він використовував підроблені документи щодо права власності на земельну ділянку та зареєстрував його за своїм підприємством.

Відомо, що наразі землю повернули державі. За відповідним зверненням прокурорів Міністерством юстиції України було скасовано право власності на земельну ділянку.

stopcor.org

Теги: підрядник,ремонт доріг
ПРЯМИЙ ЕФІР