"Необхідно виграти час": Сирський розповів, що відбувається у Бахмуті

"Необхідно виграти час": Сирський розповів, що відбувається у Бахмуті
283636 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський знову відвідав передові позиції у Бахмутському районі та розповів, що відбувається на фронті.

Про це стало відомо з повідомлення Сухопутних військ ЗС України у Telegram

"Командувач Східного угруповання військ продовжує роботу на фронті. Генерал-полковник Олександр Сирський знаходиться на найважливіших ділянках фронту разом зі своїми підрозділами. Українські військові дають гідну відсіч ворогу та продовжують утримувати місто", - йдеться у повідомленні.

Для оборони міста Бахмут залучені сили та ресурси, які не дають росіянам реалізувати свій задум, ламають його плани та змушують відмовитися від подальшого наступу.

“Справжні герої зараз - це захисники, які на своїх плечах тримають східний фронт, та не шкодуючи ані себе, ані ворогів завдають йому максимальних втрат. Необхідно виграти час для накопичування резервів та початку весняного контрнаступу, який вже не за горами," – зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Військові зазначають, що командувач постійно тримає на контролі оперативну обстановку на фронті та вживає необхідних заходів щодо утримання Бахмуту під українським контролем.

Нагадаємо, 6 березня стало відомо про візит до Бахмута генерал-полковника Сирського. Командувач втретє відвідав місце гарячих боїв.

stopcor.org

Теги: Бахмут, війна в Україні,Олександр Сирський
ПРЯМИЙ ЕФІР