Вигороджуючи Буряка, суддя Вовк чинить черговий злочин

Вигороджуючи Буряка, суддя Вовк чинить черговий злочин
355559 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вважають, що широке розголосу робить злочин неможливим, оскільки він автоматично запускає захисні механізми суспільства і держави, які забезпечують верховенство права.

В Україні ця формула цивілізованого світу не працює, і викриття багатьох фактів корупції у стінах Печерського суду столиці породило не показовий процес над суддями-перевертнями, а знущальний термін «печерське правосуддя».

Історія про те, як суддя згаданого суду Сергій Вовк та його поплічник у мантії Євген Хайнацький саботують правовий процес щодо фігуранта кримінальної справи Дмитра Буряка це ще одне свідчення судового свавілля, яке ляже на стіл післявоєнного народного трибуналу.

судья Вовк

Суть справи проста. Українського бізнесмена Дмитра Анатолійовича Буряка, забудовника і махінатора з російським корінням, разом із подільниками Кривопустом та Андруховичем звинувачують у шахрайстві при закупівлі в Туреччині бронежилетів для Міністерства Оборони України.

Аферисти, які наживалися на українській війні, отримали від турецьких бізнесменів по 500 тисяч доларів, і після порушення проти них справи про шахрайство в особливо великих розмірах зникли від правосуддя, виїхавши за межі країни.

Кривопусту та Андруховичу суд заочно обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, що значною мірою полегшує їх затримання. Але щодо Буряка аналогічна процесуальна дія не може зробити вже 5 місяців.

Дмитрий Анатольевич Буряк

4 жовтня 2022 року суддя Печерського районного суду міста Києва Сергій Володимирович Вовк не задовольнив клопотання слідчого про обрання Буряку Дмитру Аркадійовичу запобіжного заходу. Прокуратура оскаржила це рішення, але апеляційний суд досі не може розглянути скаргу, оскільки Печерський районний суд не спрямовує матеріали на апеляцію.

На думку ряду експертів, причина беззаконня криється в дружбі махінатора Буряка з колишнім заступником Міністра Оборони Миронюком, але цей факт не може бути ні юридичним обґрунтуванням, ні просто зрозумілим поясненням того, що відбувається.

Досить жорстко щодо цієї ситуації, висловився у своєму Телеграм каналі відомий одеський блогер та активіст Стас Домбровський.

Причина судового свавілля не в тому, що аферист Буряк, який приїхав з Росії, товаришує з заступником міністра, який прокрався, а в тому, що український суддя Вовк, який сботує правовий процес, сидить не в СІЗО, а в затишному кабінеті на Печерську.

Тим часом, його махінації давно відомі та вивчені. Навіть формальна Вікіпедія повідомляє, що Сергій Володимирович Вовк є відомим корупціонером і наводить численні свідчення його скандальних викриттів.

Чи може змучена війною та бідністю Україна й надалі терпіти самоврядність таких упирів, як Вовк, це не риторичне питання, а заклик до негайних рішучих дій. Перетворене на механізм особистого збагачення правосуддя за роки сумної української незалежності зруйнувало тисячі людських доль, пограбувало бюджет країни на багато мільярдів та вбило віру громадян у справедливість української держави.

Безкарна продажність українських суддів зводить нанівець усі спроби Президента Зеленського реформувати українське правосуддя та відсуває європейську інтеграцію нашої країни за межі найближчого майбутнього.

У той час, як ГУР та СБУ виявляють та знешкоджують російських диверсантів, які підривають основи української державності та оборони, Вовк руйнує країну системно та постійно, зробивши беззаконня нормою життя та не відповідаючи за власні злочини.

В Україні вистачає грізних каральних структур та досвідчених оперативників, але без рішучих дій керівництва, без того, що прийнято називати політичною волею, процес очищення державної судової системи не зрушить з мертвої точки.

Суддя Печерського суду Сергій Вовк уособлює собою продажне правосуддя, яке зародилося і зміцніло у злочинному довоєнному минулому нашої Батьківщини. Героїчна війна, яку веде Нація, та набутий Україною статус кандидата до Європейського Союзу несумісні з продажною юстицією та безправ'ям громадян перед Законом.

З цього дня наша редакція уважно і прискіпливо стежитиме за тим, що відбувається в Печерському суді, викриватиме корупційні кроки судді Вовка і наполегливо вимагатиме від політичного керівництва країни показового втручання в ситуацію.

Теги: Сергій Вовк,Сергій Вовк суддя,Євген Хайнацький,Євген Хайнацький суддя,Дмитро Буряк,Дмитро Анатолійович Буряк,Сергій Володимирович Вовк,Сергій Володимирович Вовк суддя,Вовк суддя,Буряк,Печерський суд,Кривопуст,Андрухович,суддя Вовк,судья Вовк,Сергей Вовк,Сергей Вовк судья,Евгений Хайнацкий,Евгений Хайнацкий судья,Хайнацкий судья,Дмитрий Буряк,Дмитрий Буряк судья,Буряк судья,Вовк судья,Дмитрий Анатольевич Буряк,Дмитрий Буряк олигарх,Дмитрий Буряк россия,Буряк Дмитрий Аркадьевич,хищение средств,Минобороны,Геннадий Жуков,ТРЦ Домосфера,Домосфера,Печерский суд Киева,Министерство Обороны Украины,тендер Минобороны,Судья Печерского суда Сергей Вовк,судья вовк печерский суд,бронежилети
ПРЯМИЙ ЕФІР