Слідчий комітет рф злякався заяви Німеччини про арешт путіна

Слідчий комітет рф злякався заяви Німеччини про арешт путіна
45301 ПЕРЕГЛЯДІВ

19 березня слідчий комітет російської федерації відреагував на слова міністра юстиції Німеччини Марко Бушманна, який сказав, що вони арештують путіна, якщо він потрапить на територію їхньої країни.

Про це стало відомо з повідомлення російських пропагандистів ТАСС.

Кремлівські ЗМІ повідомили, що голова слідчого комітету рф Олександр Бастрикін доручив перевірити висловлювання міністра юстиції Німеччини.

"Голова СК росії доручив центральному апарату відомства в рамках проведеної перевірки дати необхідну правову оцінку висловлюванням міністра юстиції ФРН про виконання незаконної вимоги Міжнародного кримінального суду про арешт громадян рф на території Німеччини", - йдеться у повідомленні.

Цікавий є той факт, що мова йшлась саме про президента рф владіміра путіна, але у слідчого комітеті сказали про "невідомих громадян рф".

Нагадаємо, 19 березня стало відомо, що Міністерство юстиції Німеччини обіцяє виконати рішення Міжнародного кримінального суду і заарештувати президента рф владіміра путіна, якщо він з'явиться на території їхньої країни.

Джерело

Теги: міністр юстиції Німеччини Марко Бушманн,міністр юстиції Німеччини Бушманн,міністр юстиції Німеччини ,Німеччина Марко Бушманн,Німеччина Бушманн,Німеччина ,Марко Бушманн,Бушманн,Марко Бушманн Вікіпедія,Україна, Росія, Російська агресія , Російська Федерація,РФ,агресія, війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,Олександр Бастрикін,Бастрикін,Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Путіна,арешт Путіна,ордер на арешт Путіна,арешт ,Слідчий комітет рф злякався заяви Німеччини про арешт путіна,Слідчий комітет рф ,заява Німеччини про арешт путіна
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР