"Бавовна" у Севастополі: окупанти заявляють про атаку на Чорноморський флот

"Бавовна" у Севастополі: окупанти заявляють про атаку на Чорноморський флот
297672 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 березня, о 04:46 у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи, які чули у центральній частині міста. Пізніше окупаційна влада заявила про атаку безпілотників на Чорноморський флот рф.

Про це стало відомо з повідомлення "Крим.Реалії".

"Перед вибухом не було чути ні шуму ракети, що летить, ні стрілянини з автоматичної зброї.

Проросійський блогер Олександр Таліпов повідомив, що гучні вибухи пролунали в місті о 4:36, потім о 4:46, потім близько 5:00 і о 5:40. За його даними, спрацювали бонові загородження при вході до Севастопольської бухти, внаслідок чого нібито було зупинено та знищено морський дрон", – йдеться у повідомленні.

Пізніше так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що Чорноморський флот рф був атакований надводними дронами.

"Загалом на цю годину знищено три об'єкти. Вони намагалися проникнути в бухту, наші моряки по них вели вогонь зі стрілецької зброї. Також відпрацювала ППО по повітряній цілі. Військові кораблі не постраждали", – написав він у своєму Telegram-каналі.

Після нічної атаки дронів на деяких радіостанціях Севастополя "невідомі добродії" запустили повідомлення про необхідність евакуації мешканців Криму з території півострова за допомогою поромних переправ. Окупанти вже встигли заявити, що радіостанції зламали.

 

Нагадаємо, через атаку дронів в Джанкої використання залізничної вузлової станції тимчасово неможливе. За повідомленням незалежних кримських ресурсів, містян практично не допускають до вокзалу, аби приховати реальні наслідки вибухів. Однак деякі фото об'єкту все ж просочились у мережу.

stopcor.org

Теги: бавовна, війна в Україні,Севастополь,Чорноморський флот рф, окупанти
ПРЯМИЙ ЕФІР