"Мінус" 660 окупантів та відбито майже сотню атак росіян – дані Генштабу за добу

"Мінус" 660 окупантів та відбито майже сотню атак росіян – дані Генштабу за добу
29202 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наступ росіян закінчується чималими для них втратами. Лише за останню добу загарбники втратили у живій силі щонайменше пів тисячі військових.

Точні цифри повідомляє зранку 23 березня Генштаб України на офіційній сторінці у Фейсбук. Так, за останні 24 години росіяни втратили 660 людей. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ліквідовано вже 168 150 ворожих солдатів і офіцерів.

Крім того, за останню добу ЗСУ знищили 13 російських танків і 19 артилерійських систем.

На рахунку українських воїнів також є знищення 20-ти дронів і одної російської ППО.

Та вже відомо, для російської влади втрати живої сили – це лише формальність. Тож росіяни продовжують свій наступ. Щоправда, він досі безуспішний. Звісно, все завдяки українським захисникам.

Рф продовжує збройну агресію проти України та не залишає намірів повністю окупувати Донецьку та Луганську області. Про це 23 березня також повідомив Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні.

Противник веде наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямах, на інших – обороняється. Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили 83 ворожі атаки на східній ділянці фронту.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує наступальні дії, втрачаючи значну кількість живої сили, озброєння та військової техніки. ЗСУ цілодобово відбивають численні атаки противника у Бахмуті, Богданівці та Предтечині.

Джерело

Теги: Генеральний штаб ,Генеральний штаб ЗСУ,Генеральний штаб Збройних сил,Генеральний штаб Збройних сил України, Генеральний штаб України,Генштаб,Генштаб ЗСУ, Генштаб України,Україна,Генштаб Збройних сил,Генштаб Збройних сил України,Лиманський напрямок, Бахмутський напрямок, Авдіївський напрямок, Мар'їнський напрямок, Шахтарський напрямок,Донецьк,Луганськ, Луганська область, Донецька область,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України,ЗС УКраїни,Втрати ворога,Втрати ,ворог,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною,Росія, Російська агресія ,агресія, Російська Федерація,РФ, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,Війна проти рф,окупант,окупанти,втрати окупантів
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР