Про закулісся сім’ї головного захисника ветеранів Куніцина: розкішні готелі Європи, діаманти, рейдерство будинків колишніх і несплата аліментів

Про закулісся сім’ї головного захисника ветеранів Куніцина: розкішні готелі Європи, діаманти, рейдерство будинків колишніх і несплата аліментів
29206 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гучний скандал із колишньою прес-офіцеркою Південного регіонального управління державної прикордонної служби України Іванною Плантовською, її «папіком» - начальником Південного регіонального управління ДПСУ, генерал-майором Сергієм Мулом з фото з Парижу та розкішних курортів цілком може зблиснути на тлі нового чиновницько-волонтерського сімейного підряду Куніциних.

Тут теж «повний комплект»: ігнорування ситуації в країні, розкіш, незрозуміло звідки і як взялася, доступ до державної годівниці, і можливо з’явиться ще нецільове використання пожертвувань на ЗСУ. Але про все по порядку.

Наша героїня – Дар’я Куніцина (у дівоцтві Пріхно) – нічим не примітна, середньостатистична інста-лялька зі стандартним набором постів: пуш-апи, напівголе тіло, їжа та напої. Але останнім часом її контент у соцмережах суттєво змінився у бік лакшері.

Дар’я Куніцина

Із завидною періодичністю фотографії з одного курорту змінюють знімки іншого, історичні місця у столиці Франції переходять у альпійські гірські пейзажі, з’явилися дуже дорогі ювелірні вироби елітних брендів. Наприклад, каблучка на її пальці BULGARI у формі пітона з білого золота та діамантів коштує близько мільйона гривень.

Дар’я Куніцина_Bulgari

На тлі війни в Україні дуже непоганий спосіб проведення часу. Але звідки таке фінансове зростання? Згідно з офіційними джерелами ніякого бізнесу Пріхно-Куніцина ніколи не мала, ТОП посад із п’ятизначними зарплатами також.

Спадщини не отримувала. У біографії багатих батьків немає.

За інформацією сайту Ринок шкур ескортниця з Маріуполя Дар’я Пріхно з 19-ти років займається проституцією. «Потім її звели з одним із депутатів Верховної Ради С.К., який одружений і має дітей та утримував Пріхно два роки. Він подарував їй місце у конкурсі Міс Україна… Даша була у нього на побігеньках і для сексу…», – зазначає видання. У статті також зазначається, що у вільний від депутата час вона бігала за молоденькими столичними мажорами.

Не важко здогадатися, хто цей покровитель із мандатом нардепа, ініціалами С.К., сім’єю та дітьми.

Дар’я Пріхно лише одного разу займала призове місце на конкурсах краси – віце-міс XV міжнародного конкурсу краси «Перлина Чорного моря-2011», який проводився у Севастополі. В цей час найвпливовіших людей в АР Крим було небагато. Одним із них був Сергій Куніцин – депутат ВР АРК, Постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим та також екс-голова Севастопольської міської державної адміністрації. Станом на 2011 рік. він був одружений із Галиною Кашаєною. Водночас Куніцини виховували двох дітей: Наталю та Олексія.

До речі, на одній із тусовок молодих мажорів Пріхно знайомиться з Куніцем-молодшим, своїм нинішнім чоловіком.

 

Не виключено, що нинішній достаток Дар’ї Куніцина-Пріхно цілком може приходити від «волонтерської» діяльності чоловіка, котрий «на знос» збирає кошти на фронт. Щоправда, Олексій Куніцин не дуже популярний активіст-волонтер. Він навіть іншого способу набрати популярності як запустити рекламу в соціальних медіа свого одужання не придумав. І дуже велике питання, в якій кількості доходять ці донати до кінцевого адресата – українського солдата розберуться компетентні органи. Не виключено, що лакшері-відпочинок його дружини в Європі там є однією з основних статей витрат. Цілком імовірно, що волонтерська організація Куніцина-молодшого використовується у схемах відмивання коштів батька або його друзів.

Олексій Куніцин

Нині голова Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України критикується систематично за низку аморальних, безпринципних, часто кримінальних вчинків.

Оточуючі характеризують Куніцина-старшого як дріб’язкового жлоба-наркомана з панськими замашками. Перша дружина Галина Кашаєва, з якою Куніцин прожив 28 років, охарактеризувала його так: «Його (Куніцина - Ред.) неадекватна поведінка відбувається через щоденні прийоми наркотичних препаратів, з чим я боролася чотири роки поки не захворіла, як оприлюднив Куніцин, гепатом С. Тепер я впевнена, що вірус мені занесли… У наркотичному дурмані та полоні розпусти Куніцину постійно потрібні гроші, і він здатний зрадити свою фракцію». Про зраду у саму ціль: Компартія – Партія Регіонів – УДАР – Блок Петра Порошенка – Слуга Народу.

 

Дуже точно про це пише Жорін з Азова: «Окремо згадаймо «ветерана-інтернаціоналіста» Киніцина, який встиг за свою насичену кар’єру перевзутися від ідеолога компартії до націоналіста, і зараз вже до «какая разница». Він завжди намагався прилаштуватися ближче до діючої влади, вправно змінюючи свої погляди і пропонуючи свої послуги «главного по ветеранам». Окрему увагу заслуговують метаморфози останніх років – від вірності Петру Олексійовичу (навіть офіси Куніцина і партії «Солідарність» по сусідству, на території віджатої взуттєвої фабрики в центрі Києва) до вірного слуги Єрмака і безуспішних спроб імітувати лояльність ветеранів до Зеленського».

Жорін з Азову

Куніцину абсолютно байдуже, якої спрямованості та ідеології партія, головне, щоб вона була правлячою і допускала його до користування бюджетних коштів. І гучний скандал зі спробою просунути в Одеську митницю свого зятя Дениса Пудрика пов’язан саме з бажанням якнайкраще прилаштувати третього чоловіка своєї доньки Наталії.

Наталія Куніцина з чоловіком Денисом Пудриком

Але не допомогли зв’язки в Офісі президента. Пудрик на посаді не протримався й двох місяців. Звільнили за погані показники у роботі. Багато крав напевно.

Варто зазначити, що й друга дружина Куніцина, яка теж має приставку екс, Юлія Гогіна аналогічної думки про свого колишнього. У Куніцина з Гогіною також є спільна дитина. Їхній шлюб тривав недовго, а ось процес розлучення був тривалим і болючим для жінки. Він і показав усе нутро головного із захисту ветеранів. Спочатку, найнявши рейдерів і підробивши документи, він переоформлює на себе будинок, у якому жила вся сім’я: сам Куніцин, Гогіна та діти. Але робить це настільки незграбно, що стосовно рейдерів порушено в кількох районах столиці кримінальні справи за ч.3 ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах.

 

Таким чином він обманом позбавив колишню дружину та свою дитину даху над головою і найголовніше, повністю залишив спільно нажите майно собі (це не багато-не мало, а в районі 36 000 000 - 42 000 000 грн.) До речі, зараз там Куніцин проживає зі своєю новою черговою пасією, яка навряд чи досягла повноліття.

Після того, як Куніцин шахрайським шляхом забрав будинок, він береться за бізнес своєї колишньої дружини Гогіної. І забирає в неї компанію з доставки піци «Піца делівері» (мережа піцерій «Pizza33» та «Sushi33»). Не дає йому спокою систематична доставка піци з ресторану Pizzeria Napule для «Слуг народу». Хоче ще на цьому заробити грошей.

Не зрозумілі причини такого жорсткого хейтингу чиновника по відношенню до своєї колишньої, але він повністю залишив жінку з дитиною без засобів для існування і зовсім забув про свою доньку. Куніцин обрав судові позови і готовий там заплатити в десятки разів більше на хабарі суддям аби не платити аліменти. Він настільки розлютився проти дочки, що навіть коханого песика у неї забрав.

Це така школа життя для маленької дівчинки? Чи так кожен чиновник соціальної сфери має чинити? Дуже вражає співвідношення посади голова Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України та низька мораль. Як ця людина може допомагати іншим, коли сама може позбавити всього свою дитину, залишивши без даху над головою і засобів до існування? У протистоянні жадібності і людяності в нього завжди бере гору перше. Адже собі Куніцин ні в чому не відмовляє і дозволяє собі дорогі авто, прислугу, водія, кілька разів на рік відпочинок у готелях люкс-класу, залишаючи на відпочинок понад 10 000 дол. і вечеряти чи не щодня в дорогих ресторанах з новими пасіями.

 

Дивно чому Сергія Куніцина таки тримають в Офісі президента. Зі своєю біографією він більший баласт і вбивця репутації, ніж співробітник і радник. Проросійська налаштованість, зв’язки з оточенням президента Віктора Януковича, партнерство з олігархом-втікачем Дмитром Фірташем, російським адептом Олександром Лієвим і багатьма іншими любителями російського світу. Крім цього, Куніцин прийняв нагороду від Путіна, відмовившись від державної нагороди України. Так, від Ордену князя Ярослава Мудрого він відмовився, тоді як із радістю прийняв орден дружби за великий  внесок у зміцнення дружби та співробітництва з Російською федерацією, розвиток наукових та культурних зв’язків, активну благодійну діяльність.

До цього Куніцин постійно робить ляпи у роботі, чим підставляє голову ВП Андрія Єрмака. Так, активіст Революції гідності та волонтер Роман Донік зазначає: «Ермак встречался с «ветеранами», награжденными Януковичем в начале 14 и Путіним в конце 13 года. Выбрал кого надо. Все вписывается в концепцию пораженчеств и примиренчества. Ну, там адиннарот, мышебратья, все дела».  Інакше кажучи, за 9 років війни з Росією в Україні не додалося ветеранів. Або для українських захисників Куніцин непривітливий. Ось і кличе тих, хто прийде. А прийшли по фото видно, хто. За фактом Єрмак не дуже зрадів такому піару, оскільки матеріал не вийшов в жодному ЗМІ. Звичайно ж, окрім посту в соцмережі у профілі самого Куніцина, який за фактом викликав лише негатив.

Сергій Володимирович Куніцин

Крім цього, у Куніцина дуже тісні стосунки із фігурантом низки кримінальних справ глави Української асоціації футболу Андрієм Павелком. Як пише телеграм-канал Андріюк Онлайн, Павелко навіть заявив про те, що головний із захисту прав ветеранів допоможе йому «вирішувати» в Офісі президента та закрити всі справи проти нього.

«…глава УАФ пообещал собравшимся, что против него закроют все уголовные дела и его оправдают. А поможет ему это сделать. . . глава Ассоциации футбола Крыма – Сергей Куницын. Все нынешние проблемы УАФ, по мнению Павелко, и здесь следует его зацитировать: «через мальчика по имени Шевченко». Мол Офис Президента нечем больше заняться как проталкивать Андрея Шевченко на пост руководителя УАФ», – наголошується в повідомленні.

До речі, Андрій Павелко нещодавно влипнув у черговий скандал. Футболісти Динамо Київ відмовилися одягати спортивну форму з емблемою JOMA, оскільки та продовжує свою роботу на території Росії. Той відмовився розірвати контракт із фірмою JOMA. Наразі виходить, що завдяки Павлові, збірну України з футболу одягає фірма, яка продовжує працювати на Росію. Відмінний приклад для всіх інших брендів, які можуть наслідувати приклад фірми JOMA і повернутися на ринок Росії. Варто зазначити, що всі українські футбольні клуби миттєво розірвали контакти з JOMA.

Навіть цієї верхівки айсберга закулісного життя Куніцина достатньо, щоб зрозуміти його сутність. Те, що його робота в Офісі президента дорівнює нулю, і він завдає більше шкоди це факт, за який, до речі, його вже давно хочуть відправити «на кисень»

 

Автор: Лариса Нікітенко

Джерело

Теги: сім’я головного захисника ветеранів Куніцина,захисник ветеранів Куніцин,Куніцин,розкішні готелі Європи, діаманти, рейдерство будинків колишніх і несплата аліментів, рейдерство будинків колишніх ,несплата аліментів,аліменти,Україна,Сергій Володимирович Куніцин,Сергій Куніцин,Коррупция,Корупція,Куницын Сергей,Европа ,Волонтер,Волонтерство,Блок Порошенко,БПП, Блок Петра Порошенко,алименты,Рейдерство,Joma,Украинская ассоциация футбола (УАФ),УАФ,Футбол,Украинская ассоциация футбола,Павелко Андрей,Павелко,Андрей Павелко Википедия,Доник Роман,Ермак Андрей,Лиев Александр,Фирташ,Офіс президента України,Слуга Народа,Мошенничество,Гогина Юлия,Пудрик Наталья ,Пудрик Денис ,Куницын Алексей ,Кашаева Галина,Плантовская Иванна,Мул Сергей,Куніцин Сергій,Куницына Дарья (Прихно)
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР