Третя світова війна: експрезидент США Дональд Трамп написав "дивний" пост у Твіттері

Третя світова війна: експрезидент США Дональд Трамп написав "дивний" пост у Твіттері
332526 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дональд Трамп у ніч проти 10 квітня зробив загадковий пост на своїй сторінці у соцмережах. В дописі лише три слова.

І всі три слова наводять жах не лише на американців, а й на весь цивілізований світ: Трамп написав "Третя світова війна". Пояснень або будь-яких інших коментарів до свого посту він не додав.

Третя світова: експрезидент США Дональд Трамп написав ''дивний'' пост у Твіттері (фото)

Дональд Трамп є одіозним політиком в США, і його дописи часто зовсім не прихильні до України. Так, свого часу колишній американський президент заявив, що будь його воля, він би віддав частину України росії.

І це при тому, що Трамп є майбутнім висуванцем від Республіканської партії на американських президентських виборах 2024 року. Щоправда, наразі це вже під питанням, адже проти нього в США порушили кримінальну справу. І Трамп став першим американським президентом за всю історію США, хто опинився у залі суду на лаві підсудних. Його звинувачують у тому, що він перерахував щонайменше 130 тисяч доларів з президентської кампанії 2016 року акторці дорослого кіно Стормі Деніелс. Це була так звана "плата за мовчання", бо у 2006 році вони зустрілися на благодійному гольф-турнірі, і він заплатив їй гроші за "кохання" у готелі.

stopcor.org

Теги: Дональд Трамп,Третя світова війна
ПРЯМИЙ ЕФІР