На Вишеньці знову скаржаться на іржаву воду з-під крана. Що не так із вінницьким “Водоканалом”?

На Вишеньці знову скаржаться на іржаву воду з-під крана. Що не так із вінницьким “Водоканалом”?
265903 ПЕРЕГЛЯДІВ

А ось що! Протягом понад 15 років, під час керування обласним центром організованою групою Домбровського-Гройсмана-Моргунова, не замінювалися труби, які прокладалися ще за часів СРСР.

Прокладали нові замість старих лише частково, невеликими відрізками, коли проривало систему. Це декілька процентів від всієї мережі.

По обладнанню – фактично те ж саме. Нове практично не закуповувалося та не встановлювалося. 

А те, що монтували, то з величезним PR-вихлопом та за завищеними цінами, коли різниця осідала в кишенях організованої групи під кермуванням зазначених персонажів.

Цікаво про це написано в цій статті. Один лише епізод чого вартий. Коли “Водоканал” фактично брав участь у доведенні до банкрутства промислових гігантів обласного центру. В результаті чого, приміром, на “лампочку” зайшов власник з росії. СБУ, перевірте, будь-ласка, цю інформацію та ймовірність роботи місцевої чиновницької верхівки на рашку! 

Декілька слів про Кістіона. І далі буде краще зрозуміло, чому вода така каламутна та небезпечна для здоров'я.  

З 2002 по 2008 р. очолював підприємство нинішній заступник голови облради Володимир Кістіон (від кишенькової партії “Українська стратегія Гройсмана”, яка нині контролює всі брудні финансові потоки у Вінниці та області), який працював віце-прем'єр-міністром в уряді Гройсмана та курирував ЖКГ та схеми у ЖКГ по всій Україні. 

Завдячуючи цьому вінничани мають одні з найвищих тарифів на воду в Україні.

11 березня 2022 року виконувачем обов'язків гендиректора підприємства «Вінницяводоканал» став… його син Дмитро. У спадок, напевно… та щоб не йти до війська захищати від рашистської навали Батьківщину.

За цей час родина самого Кістіона фантастично збагатилася й стала однією з найбагатших на Вінниччині.

Після, зрозуміло, родини свого боса - Володимира Борисовича Гройсмана, за статки якого, думаємо, можна замінити весь водогін та навіть тепломережу обласного центру.

Віримо, що настане час, коли він поверне все поцуплене з кишень вінничан.

Анатолій Верхарн

Теги: Вінницяводоканал,Гройсман, Кістіон, Водоканал, Вінниця, тарифи, Домбровський, Моргунов
ПРЯМИЙ ЕФІР