В Одесі підрядник привласнив половину грошей з міського бюджету, наданих на ремонт квартири

В Одесі підрядник привласнив половину грошей з міського бюджету, наданих на ремонт квартири
310351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Директор будівельної компанії ТОВ «Консул» Валерій Бондаренко під час виконання договору-підряду управління капітального будівництва Одеської міської ради щодо ремонту квартири, що надана для розміщення дитячого будинку сімейного типу, привласнив понад 100 тисяч гривень. Про це стало відомо з матеріалів кримінальної справи за ч. 1 ст. 366 ч. 2 ст. 191 КК.

У грудні 2020 року між управлінням капітального будівництва та підрядником ТОВ «Консул» в особі директора Валерія Бондаренко був укладений договір щодо капітального ремонту квартири що надана для розміщення дитячого будинку сімейного типу на суму 219 тис. гривень.

За версією слідства, Бондаренко 28 грудня 2020 року вніс завідомо неправдиві відомості до акту виконаних робіт щодо обсягів та вартості виконаних робіт на суму 219 тисяч гривень. При цьому, фактично було виконано робіт на 112 тисяч гривень.

Таким чином, завищення фактично виконаних робіт становить 106 тис. гривень. Слідчий суддя Приморського районного суду міста Одеси задовольнив клопотання слідства та відсторонив Валерія Бондаренко від посади директора ТОВ «Консул» на два місяці в межах строку досудового розслідування, до 16 травня 2023 року.

368.media

Теги: ТОВ Консул,Валерій Бондаренко,підрядник ,ремонт квартири,привласнення коштів
ПРЯМИЙ ЕФІР