Як видалити "Держпослуги" та переписати майно на дружину: у рф чоловіки злякалися нововведень щодо е-повісток

Як видалити "Держпослуги" та переписати майно на дружину: у рф чоловіки злякалися нововведень щодо е-повісток
285928 ПЕРЕГЛЯДІВ

Отримав повістку – більше не можеш розпоряджатися свої майном. У росії чоловіків охопила паніка щодо нововведень до закону про військовий облік. 13 квітня стало відомо про різке зростання кількості пошуків в Google інформації, як видалити "Держпослуги" та переписати майно на дружину.

Про це повідомляють росЗМІ.

За даними The moscow Times, за два дні після прийняття правок до закону про військовий облік у нижній палаті парламенту до топ-20 запитів у Google увійшло питання "Як видалити Держпослуги".

Варто зазначити, що Держдума та Рада федерацій прийняли новий порядок призову, однак підпису президента рф володимира путіна під ним поки нема. Згідно з нововведенями, військкомати можуть здійснювати призов на термінову службу до армії чи мобілізовувати з використанням електронних повісток. Вони ж будуть надходити призовникам на портал "Держпослуги". Як зауважується в законі, повістка вважатиметься врученою "із моменту розміщення в особистому кабінеті громадянина". Крім того, популярними у пошуках Google стають запити "Як переписати машину на дружину" та "Як переписати квартиру на дружину".

"На 900% частіше росіяни почали шукати у Google варіанти, як можна переписати машину на дружину. Зацікавлених переоформленням житлової площі стало на 350% більше. У середньому запитують у Google відомості про процедуру переоформлення майна на 60-90% частіше, ніж до ухвалення закону", – зазначає Kosa.Media.

stopcor.org

Теги: повістка ,Держпослуги,е-повістка,Мобілізація в росії
ПРЯМИЙ ЕФІР