Українська співачка INESSA випустила перший відео-кліп, який став трендом європейського ринку музики

Українська співачка INESSA випустила перший відео-кліп, який став трендом європейського ринку музики
57121 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська співачка INESSA презентувала нову відео роботу на пісню «Without you». Трек вже здобув популярність в багатьох країнах світу та виконувався на таких сценах, як GEM GENÈVE, у WIPO, United Nations та ін. Пісня лунала на багатьох всесвітньовідомих фестивалях та запалювала серця мільйонів своєю енергією. 

Відео знято українським продюсером Євгеном Тріпловим та Орестом Ковальчуком, що відомі іншими своїми  відео-роботами.

Футуристична атмосфера Женеви та передмість Франції, де було знято кліп, створюють настрій енергії, мрій та одночасно суму, філософських думок і туги за коханим, який вже не поряд. «Нічого не буває вічним, тому треба жити далі, подолати біль, знайти себе, свою зірку, знову почати випромінювати світло навіть у темні часи», - каже співачка. У кліпі вона постійно шукає минуле у майбутньому, якого вже не повернеш, біжить в невідомість, і тільки згодом розуміє, що треба шукати в собі сили знову йти з високо піднятою головою, навчитись літати, мріяти, бачити красивий світ та любити життя. Ці емоціі проходило багато українців, що периживають важкі часи війни та вчаться будувати свій шлях з нуля. 

Творча людина завжди знаходиться у пошуку, втрачає та знаходить, змінює тінь на світло, бо життя - це динаміка та плинність. 

Label - Symphonic Video Distribution Team

Теги: Українська співачка INESSA,Українська співачка,співачка INESSA ,INESSA, Україна,Without you,GEM GENÈVE, WIPO, United Nations,Орест Ковальчук,Женева, Франція,Label - Symphonic Video Distribution Team
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР