В Одеській області тисячі сімей залишились без стабільного фінансового прибутку

В Одеській області тисячі сімей залишились без стабільного фінансового прибутку
341779 ПЕРЕГЛЯДІВ

На кількох останніх нарадах під керівництвом Міністра Агрополітики Миколи Сольського, де брали участь зокрема представники Міністерства транспорту на чолі з першим заступником Міністра Васьковим Ю.Ю. з приводу «Зернового коридору», компанія «Оллсідс» постійно порушувала питання щодо виділення нам, як портовому оператору, члену ради порту, виробнику продукту з високою доданою вартістю (олія, шрот) власної квоти. Це саме стосувалося й інших заводів, які знаходяться в портах «Південний» та «Чорноморськ».

«Потрібно віддати належне, що в цьому нас підтримував Міністр Микола Сольський. Постійно чули від пана Васькова Ю.Ю., що він «за», але зараз це не часі, тому що взагалі немає сенсу складати списки, оскільки коридор не працює, і росіяни все блокують, інші страшилки та його героїчні рухи, як врятувати Україну в цілому та робочі місця з податками та доданою вартістю зокрема. І ось дивимося, як зненацька з'являється «безглуздий список» від АМПУ по порту Південний! І що ж там? 3 судна для ОПЗ. Нагадую хто не знає – Одеський припортовий завод стоїть і своєю прямою діяльністю не займається. 3 судна «Бориваж» та 16 суден на різні структури ТІС!!! Оце по-нашому! Заради справедливості скажу, що в цей список включили маленький човник «Torc” аж на 12 тисяч тон, який стоїть вже з січня. Ще декілька суден для нашого безпосередньо заводу на набагато більший тонаж вже чекають кілька тижнів і про них навіть не згадують.

Результат цієї чудової роботи - завод «Оллсідс» повністю зупинено через відсутність місця зберігання та відвантаження готової продукції. Робітники підприємства разом із їхніми сім'ями вирушають у неоплачувані відпустки». Така інформація оприлюднена на сторінці волонтера Сергія Кривенка на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Він вимагає від офісу Президента України, Уряду термінового втручання. «Ситуація дуже критична. Тисячі сімей залишились без стабільного доходу», - пише Сергій Кривенко.

od-news.com

Теги: Сергій Кривенко,Одеська область
ПРЯМИЙ ЕФІР