Скандальне відео «обнімашок» Олександра Ткаченка та Рамзана Кадирова - рве соцмережі! «Дон...Дон…» - під чию дудку граєте, пане міністре?..

Скандальне відео «обнімашок» Олександра Ткаченка та Рамзана Кадирова - рве соцмережі! «Дон...Дон…» - під чию дудку граєте, пане міністре?..
309749 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виявляється, міністр Саша Ткаченко найліпший друг самого Рамзана Кадирова! Цими днями в мережі знову обійшли дружні обійми українського міністра культури з лідером ворожої Чечні…

Відео звісно не дуже свіже, але з пісні, як кажуть, слів не викинеш… Що було то було… І вже тоді, пан Ткаченко знав з ким обіймається.

І ця людина зараз відповідає за пропаганду України, тобто засирає мізки людям усіляким шлаком та брехнею. Нагадаю, Ткаченко з 2008 року керував 1+1, тобто був ручним псом його власників: олігарха Коломойського, братів-рейдерів Суркісів та зрадника України Медведчука.

Нагадаймо, що в березні березня 2023 року на сайті Кабінету Міністрів України зареєстрована петиція “Про звільнення Олександра Владиславовича Ткаченка з поста Міністра культури та інформаційної політики України”.

В петиції йдеться що перебуваючи на посту Міністра культури та інформаційної політики, Ткаченко “здійснював керівництво його діяльністю таким чином, що спричинив стагнацію в культурній сфері.

Недотриманням слова, привселюдно осквернив пам’ять всіх загиблих Героїв України та проявив крайню зневагу до них, до бійців, до тих, хто зараз віддає своє життя. Народ обурений політикою пана Ткаченка”.

“Просимо звільнити Ткаченка Олександра Владиславовича з поста Міністра культури та інформаційної політики України”, – наголошується у петиції.

Ткаченко керував холдингом олігарха «1+1 Медіа», організовував рейдерські захоплення Одеської кіностудії, а у 2013 році Ткаченко потрапив у топ-10 найбільших ворогів української преси (поряд з такими особами, як Янукович, Азаров, Пшонка, глава МВС Захарченко) за результатами щорічного дослідження Інституту масової інформації та Незалежної медіапрофспілки.

Раніше міністр культури України Ткаченко був заступником директора московського телеканалу РЕН-ТВ та продюсував російські фільми, серед них — «Доярка из Хацапетовки» и «Ментовские войны. Киев», «Когда на юг улетят журавли» та інші.

На парламентських виборах у 2019 році Олександр Ткаченко був обраний народним депутатом ВР від партії Володимира Зеленського - «Слуга народу».

Із Зеленським Ткаченко працював упродовж багатьох років — студія «Квартал-95», засновником та художнім керівником якої був нинішній президент України, виробляла контент для «1+1».

І, принагідно нагадаймо слова Володимира Зеленського про свою команду?!..

«Пане Президенте! Виходить, такий міністр: не має бути у Вашій  команді, а має - якнайшвидше піти ГЕТЬ!»

Теги: Александр Ткаченко,Александр Ткаченко минкульт,министр Александр Ткаченко,Учебно-спортивный коммерческий клуб Украина,Министр Ткаченко,Минкульт,Минкультуры,Ткаченко Александр Владиславович,Ткаченко Александр Владиславович министр,Ткаченко Александр декларация,Ткаченко Александр новости,Ткаченко Александр дом,Ткаченко Александр компромат,министерство культуры ,Александр Ткаченко министерство культуры,глава Минкульта Александр Ткаченко,Олександр Ткаченко,міністр культури Олександр Ткаченко,Ткаченко,Ткаченко міністр,Ткаченко мінкультури,Ткаченко Кадиров,Ткаченко Кадыров, Володимир Зеленський
ПРЯМИЙ ЕФІР