11-12 травня в Швейцарії відбудеться міжнародний Lugano Business Forum на підтримку українського бізнесу

11-12 травня в Швейцарії відбудеться міжнародний Lugano Business Forum на підтримку українського бізнесу
334872 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дводенний захід від українсько-швейцарської бізнес-асоціації збере близько 500 лідерів галузі, інноваторів, інвесторів та урядовців з усієї Європи

11-12 травня в місті Лугано, Швейцарія відбудеться Lugano Business Forum (LBF) — зустріч бізнес-спільнот України та ряду європейських країн для обміну досвідом і налагодження партнерств. Зустріч ініціювала Українсько-Швейцарська Бізнес Асоціація та Швейцарська Федерація малого та середнього бізнесу SGV-USAM разом із Блокчейн асоціацією України за підтримки мерії міста Лугано та посольства України у Швейцарії. 

Форум LBF допоможе європейській бізнес-спільноті отримати повну та професійну інформацію про можливості і проекти спільно з українським бізнесом, а українським підприємцям презентувати свої плани профільній аудиторії та отримати можливості європейської експансії. Основна місія LBF як представника українсько-швейцарської колаборації – надати іноземним компаніям та капіталам доступ до найбільшого глобального проекту наступного десятиліття: відновлення та трансформації пост-воєнної України.

Серед учасників форуму — власники та керівні лідери бізнесу з України, Швейцарії, Франції, Німеччини, Австрії та Італії, представники державних та місцевих органів влади і профільних бізнес-асоціацій.

«Інтерес інвесторів максимально високий, і ми фіксуємо подальше зростання зацікавленості з боку великого капіталу до інвестицій в Україну. Це пов'язано, з одного боку, з повним розумінням результату війни та подальшого буму української економіки, а з іншого – перспективами швидкого членства України в Євросоюзі», — переконаний Дмитро Сіденко, співорганізатор Lugano Business Forum та Президент Українсько-Швейцарської Бізнес Асоціації. 

Під час LBF відбудеться формування механізмів координації у сферах енергетики та виробництва; FoodTech; Digital, Fintech & IT; HealthTech & Biotech; будівництва та девелопменту; венчурного капіталу та стартапів; гірничої справи та видобутку сировини.

Серед спікерів

  • Ервін Боллінджер, Голова відділу двосторонніх економічних відносин і представник Федеральної ради з торгових угод, Державний секретаріат з економічних питань SECO;

  • Ерве Лор, Міністр, Заступник керівника відділу двосторонніх економічних відносин та керівник відділу координації відновлення Америки - України, Державний секретаріат з економічних питань SECO

  • Михайло Кухар, старший економіст відділу економічного розвитку України, член економічного штабу Уряду України;

  • Енріке Шнайдер, директор Швейцарської федерації МСП SGV-USAM;

  • Борис Шестопалов, співвласник HD-group та GFS GROUP, експерт з AgriFood;

  • Паоло Бортолі, заступник фінансового директора та член міської цільової групи з блокчейну та криптографії / плану Лугано ₿ у місті Лугано;

  • Вікторія Тігіпко, засновник та керівний партнер TA Ventures, голова наглядової ради Українського фонду стартапів;

  • Альфред Ф. Піраус, Генеральний секретар Міжнародної ради бізнес-асоціацій та палат в Україні;

  • Сергій Наумов, голова правління Українського державного банку «Ощадбанк»;

  • Ігор Ліскі, голова наглядової ради EFI Group (Група компаній «Ефективні інвестиції»);

  • Бернд Освальд, співзасновник і віце-президент з розвитку бізнесу та M&A в GROPYUS, та інші.

«Форум став відповіддю на запит щодо можливостей реалізації проектів відновлення в Україні, який ми з наростаючою активністю фіксували з боку європейського бізнесу протягом останніх 12 місяців», — відзначив Михайло Чобанян, співорганізатор Lugano Business Forum та президент Блокчейн асоціації України.

Медіа партнери: Lucky Ukraine, Trend Focus, Global News, Mizrakh Production, Ukrpres-Info тощо.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

для участі та додаткової інформації: [email protected]

акредитація та медіа комунікації: Гусєва Альона, [email protected]

Теги: Lugano Business Forum,LBF,Українсько-Швейцарська Бізнес Асоціація,Блокчейн асоціацією України,Швейцарія
ПРЯМИЙ ЕФІР