Нардеп Трубіцин, котрий вимагав хабарі, потрапив у розшук за крадіжку цінних книг у Вірменії

Нардеп Трубіцин, котрий вимагав хабарі, потрапив у розшук за крадіжку цінних книг у Вірменії
268107 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депутат від «Слуги народу» Владислав Трубіцин, підозрюваний у отриманні хабара в 1,39 млн гривень за розміщення торгових точок у Києві, потрапив у розшук у Єревані за крадіжку цінних книг із Національної бібліотеки Вірменії.

Про це повідомив нардеп Володимир Ар’єв у своєму повідомленні у Facebook, пише Апостроф.

«Після того, як я написав про кримінальні пригоди депутата Київради від Слуг Народу Владислава Трубіцина, виявилося, що шлейф дріб’язкових злочинів тягнеться за ним не менше 19 років. Так, зараз він під слідством у НАБУ за отримання хабара в 1,39 млн гривень за „рішалово“ для розміщення дрібних торгових точок у Києві, але раніше у нього й можливостей було менше. 10 років тому проти нього з спільниками порушили кримінальну справу в Єревані за крадіжку цінних книг із Національної бібліотеки Вірменії», — розповідає Ар’єв.

За словами нардепа, це не єдині кримінальні справи, де Трубіцин проходить звинуваченим.

«У 2004 році Трубіцин перебував під слідством і судом в Ізюмі Харківської області за підробку посвідчення інспектора з енергоспостереження. З цим посвідченням його було затримано на Ізюмському ринку… Судячи з рішення суду, Трубіцин зміг вирішити питання і його „вперше“ відпустили без вироку», — зазначає Володимир Ар’єв.

Ар’єв звертає увагу, що незважаючи на всі кримінальні справи, Трубіцин є головою комісії Київради з питань підприємництва та благоустрою, незважаючи на всі спроби його усунути.

«Трубіцин близький до керівника ВП Єрмака та його заступника Татарова. Він досі є головою комісії Київради з підприємництва та благоустрою. І незважаючи на спроби депутатів Київради усунути Трубіцина, він залишився на посаді, незважаючи на нову спробу витрусити на Оболоні черговий хабар, про який вже пишуть у ЗМІ… Сподіваюся, тепер НАБУ та ВАКС не відпускатимуть його, як це зробив Ізюмський суд», — резюмував Ар’єв.

antikor.com.ua

Теги: Нардеп Трубіцин,Трубіцин, владислав трубіцин
ПРЯМИЙ ЕФІР