Одеська активістка, засуджена за незаконне переправлення військовозобов’язаних, будує антикорупційний проект

Одеська активістка, засуджена за незаконне переправлення військовозобов’язаних, будує антикорупційний проект
67200 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівниця ГО «Українське обʼєднання моряків» Крістіна Король, яку засудили за організацію схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон., будує новий антикорупційний проект. Про це вона повідомила у Facebook.

Новини , що стались у грудні 2022 року особисто зі мною та СБУ викликало серед людей та представників влади великого резонансу та питань У морській галузі знали, що я як керівник USU разом з діючими моряками протягом 3 років боролися за права моряків, невключенням була прозора система дипломування згідно з міжнародною конвенцією.

Наша спільна боротьба з моряками розпочалась ще у 2020 році. Різноманітні зустрічі та круглі столи з представниками влади України та міжнародними організаціями , неодноразове журналістське розслідування Bihus та інших всеукраїнських каналів , конференції , адвокатські запити , заяви до правоохоронних органів , акції у різних містах  масштабні акції протестів біля Офісу Президента так і біля Американського посольства , десятки погроз мені та моїй родині , проплачені особи , які намагались погрожувати мені спочатку розправою, а потім пропозиціями грошима , сотні заказних статей — тільки щоб ми зупинились!

За три роки, попри все , у мене не виникало думки зупинитися! Хотілось, щоб на прикладі такої вузько профільної сфери показати усім українцям , що у нашій країні є можливість побороти корупцію навіть на верхівці влади і ми це подолали спільними разом зусиллям попри все ! Разом до світлого майбутнього нашої країни без корупційних схем!
Кристина Король

Король відправилася до Києва. Імовірно, там вона презентує новий антикорупційний проект.

368.media

Теги: військовозобов’язані,військові,Україна,Активісти,Активисты,Король Кристина,Одеса,Корупція,Украинское объединение моряков,СБУ ,Одесса,СБУ, СБ України, Служба Безпеки, Служба Безпеки України
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР