Ювілей в окупантів: ЗСУ ліквідували понад 200 тисяч росіян

Ювілей в окупантів: ЗСУ ліквідували понад 200 тисяч росіян
285963 ПЕРЕГЛЯДІВ

Доба 16 травня стала історичною як для українських захисників, так і для росіян. А все тому, що в останні 24 години воїни ЗСУ ліквідували ювілейного, 200-тисячного окупанта.

Звісно, хто він і звідки, українці не дізнаються. Але за даними Генштабу, станом на 17 травня під українським небом знищено від початку повномасштабного російського вторгнення 200 590 росіян.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук пише, що "200 000 двохсотих росіян – це якби ЗСУ знищили армії Молдови, Естонії, Чехії, Білорусі, Фінляндії, Нідерландів, Словенії, Швеції і Казахстану разом узяті".

Окрім цього, росіяни залишили на території України тисячі тонн металобрухту, який колись був їхньої військовою технікою. Серед найгабаритнішого, за останню добу знищено 9 танків, 17 БМП,16 артилерійських систем.

З приємних новин, світові ціни на металобрухт продовжують рости. Про це свідчить індикатор цін Kallanish. Котирування брухту в Туреччині продовжують зростати на тлі домінування попиту над пропозицією.

До слова, попри значні втрати, росіяни продовжують запеклі бої на лінії фронту по всій Україні. Найбільше "гатять" в Бахмуті та Мар'їнці. За даними Генштабу, минулої доби там відбулось 55 бойових зіткнень.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні,втрати РФ,втрати окупантів
ПРЯМИЙ ЕФІР