Податківець-втікач Прокоф’єв на прізвисько «Композитор» вимагає поновити його на посаді та виплатити компенсацію з державного бюджету

Податківець-втікач Прокоф’єв на прізвисько «Композитор» вимагає поновити його на посаді та виплатити компенсацію з державного бюджету
40199 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній очільник ГУ ДПС в Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв "Композитор", який протягом року з початку повномасштабного вторгнення перебував за кордоном, намагається через суд поновитися на посаді та вимагає виплатити йому зарплату за цей період.

"Композитор" стверджує, що був за кордоном в момент початку війни з Росією. І, представляєте, його рейс в Україну було скасовано і він цілий рік не міг повернутися в Україну.

Податківець-втікач Прокоф’єв

До України Дмитро Прокоф‘єв зміг повернутися лише  13 січня 2023 року та дізнався, що його було звільнено з посади з 6 квітня 2022 року за частиною 2 статті 86 — за угодою сторін.

«Відповідно до відомостей, що зазначені у наказі №302-О від 6.04.2022 Позивач начебто подав до ДПС України заяву про своє звіьнення за угодою сторін. Однак заяву про звільнення за угодою сторін Позвач не надавав та не міг надати через відсутність його в Україні, а також своєї згоди на звільнення він не надавав», - йдеться у позовній заяві Дмитра Прокоф’єва.

Прокоф’єв Дмитро

Дмитро Прокоф’єв стверджує, що. не виступав з ініціативою припинити трудовий договір та не надав до ДПС своєї заяви про звільнення з посади начальника ГУ ДПС у Миколаївській області за угодою сторін. 

Він одразу поспішив в місто-герой, але.... Який жах, в нього знову виникли серйозні перепони.

 

Факт того, що ознайомитися з документами на звільнення Дмитро Прокоф’єв зміг лише за два місяці після свого повернення з-за кордону, екс-чиновник пояснив суду тим, що він постійно проживає в Одесі, і не мав змоги прибути до Миколаєва через повітряні тривоги.

Він порахував, що з 17 січня по 22 березня 2023 року на території Одеси та Одеської области 70 разів оголошувалась повітряна тривога на загальну тривалість 91 годину 53 хвилини, а в Миколаєві та області за це період 106 разів оголошувалась тривога загальною тривалістю 127 годин 13 хвилини...

Дмитро Прокоф’єв

Ще тиждень Дмитро Прокоф’єв не міг подати відповідні документи до суду через повітряні тривоги, які за період з 22 березня до 30 березня лунали 7 разів.

Він вимагає визнати протиправним наказ Державної податкової служби про звільнення та виплатити йому зарплатню за час вимушеного прогулу з 7 квітня до моменту поновлення на посаді.

Дмитро Прокоф’єв

Засідання суду по справі Дмитра Прокоф‘єва заплановане на 18 травня.

Наразі виконуючим обов’язки начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області значиться Ігор Кузьмін. Виконання обов’язків на нього покладено з 20 жовтня 2022 року.

Ігор Кузьмін

Композитор вже встиг продати багато нерухомості в Миколаєві та прописатися в Одесі. Прокоф’єв проживає в фешенебельному будинку прямо на березі Чорного моря, на Французькому бульварі.

Тепер мужній воїн, який зміг «повернутися» в Миколаїв хоче поновитися на своїй посаді. Не забуваємо, що його подруга Наталя Муніка також в Одесі.

Джерело

Теги: Прокофьев Дмитрий,ГНС,Государственная налоговая служба (ГНС),налоговая,Государственная налоговая служба,Николаевская область,Николаев,Должность,посада,Кузьмин Игорь,Муника Наталья,Миколаїв ,податкова,Одеса,Ігор Кузьмін,ДПС у Миколаївській області,Миколаївська область,ДПС ,Дмитро Прокоф’єв,Композитор,Прокоф’єв
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР