Українські військові за одну ніч збили 36 з 36 ворожих російських дронів

Українські військові за одну ніч збили 36 з 36 ворожих російських дронів
287559 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські військові показали стовідсотковий результат у збиванні російських дронів у ніч на 25 травня.

В ніч на четвер, 25 травня, росія випустила по Україні 36 дронів-камікадзе іранського виробництва — всі вони були знищені українською ППО. Про це зранку, в четвер звітують Повітряні сили України.

"Загалом зафіксовано пуски 36 баражуючих боєприпасів з північного та південного напрямків. Імовірно ворог мав на меті атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах держави. До відбиття атаки залучено підрозділи зенітних ракетних військ, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи у зонах відповідальності повітряного командування "Південь", повітряного командування "Центр", повітряного командування "Захід" та протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України", – повідомляють у Повітряних силах ЗСУ. 

 

До слова, частина з цих цілей була спрямована на українську столицю. Проте у КМДА також підтвердили збиття усіх російських дронів. Жодна критична та цивільна інфраструктура не постраждала. 

Нагадаємо впродовж травня росіян вже неодноразово цілились своїми ракетами та дронами у напрямку Києва. 8 травня вони здійснили наймасованішу ракетну атаку. Тоді на столицю запустили 35 шахідів. Понад 30 з яких летіли на Київ. У Київській міській військовій адміністрації тоді зазначили, що майже всі випущені росіянами дрони летіли бомбардувати столицю.

stopcor.org

Теги: війна в Україні, Російська агресія ,дрони-камікадзе
ПРЯМИЙ ЕФІР