"Схематози" імені Бориса Козиря. Частина перша: «Як тіньовий керівник морської галузі взяв в рабство моряків»

"Схематози" імені Бориса Козиря. Частина перша: «Як тіньовий керівник морської галузі взяв в рабство моряків»
11147 ПЕРЕГЛЯДІВ

За вікном ХХІ століття, а в Україні набирає обертів рабство людей. Саме так – рабство, адже по іншому важко назвати ситуацію коли моряків змушують працювати безоплатно, без жодних засобів для нормального існування. Думаєте це жарт?! – Нажаль ні, та про це, звісно, може сказати й сам «рабовласник» Борис Козир, тіньовий керівник морської галузі, так званий «смотрящий».

Справа в тому, що у Миколаєві екіпажі двох суден «Новатор» і «Патріот» уже кілька тижнів живе на борту буксирів, не отримуючи ані добових, ані заробітної платні. Моряки вже готові до масштабного бунту і розголосу - ну дуже пікантних даних.  Але чому все так?! – от тут ми і відкриємо один із схематозів Бориса Козиря який став нам відомий у ході журналістського розслідування. До речі, за цією публікацією буде ще ряд - в яких ми детально розкриємо всі незаконні «пасіанси» цього біг-боса.

Варто зазначити, що досвід сумнівних оборудок в нього колосальний, адже вліз у цю сферу він у часи Януковича, а як розуміють всі – «СІМ’Я» тоді рулила всім і такі «козирні рулі» просто були запчастинами. Часи, звісно, міняються, але схеми не то що пропадають - вони розростаються, і цьому свідчення цей «герой-рабовласник». Тому й не дивно, що після виборів у 2014-му зайшов до парламенту від Блоку Петра Порошенка та обіймав одну з керівних посад у профільному комітеті Верховної Ради.

Ситуація в якій перебувають моряки зумовлена тим, щобуксирна компанія «Аксон Шиппінг», зареєстрована на Сергія Назаренка, сина колишнього директора Одеського припортового заводу - отримала від начальника ДП «Одеський морський торговельний порт» Олексія Мясковського два буксири («Новатор» і «Патріот») в оренду для надання послуг у Миколаєві. А сам же директор Одеського торговельного порту Олексій Мясковський є ставлеником Бориса Козиря. Тобто, Мясковський віддав державне майно в оренду по сумнівній схемі, за якої держава не отримує раціональних дивідендів. До того ж, працівники які прийшли працювати у державне підприємство, яке згідно Закону України  має їм гарантувати виплату та умови праці – залишились «за бортом – на борті», от такий парадокс. Всі норми порушено, а це означає, що Козир через Мясковського проводить протизаконну діяльність, що приносить ущерб Україні і її громадянам.

А тепер додамо ще ряд прізвищ які втілюють колосальну кількість схематозів Бориса Козиря!!! 

Відзначаємо, що очільник Одеської філії АМПУ Руслан Сахаутдинов та в.о. директора ДП «Миколаївський МТП» Дмитро Хабаров є також «підданими» цього «рабовласника». Та що ж не будемо робити явне таємницею, адже і родич колишнього губернатора Миколаївщини Артура Мерикова Олександр Попов був призначений виконувачем обов’язків директора ДП «Чорноморський МТП» по «дзв$$$інку» Козиря. В когорту ставлеників входять також: в.о. начальника Миколаївської філії АМПУ Михайло Мельниченко, директор КП «Морська пошуково-рятувальна служба» Віктор Сударев (фігурант кримінальних справ НАБУ та Нац. поліції), в.о. начальника ДУ «Держгідрографія» Дмитро Падакін (підозрюваний у розтраті 11 млн.грн з держ.бюджету), та ще цілий ряд інших осіб про яких розповімо у наступних публікаціях.

У зв’язку із складною ситуацією в якій перебувають громадяни екіпажів суден «Новатор» і «Патріот» звертаємось до Президента України Володимира Зеленського та керівника СБУ Миколаївщини Віталія Герсака.

Президентові України Зеленському Володимиру Олександровичу:

«Шановний Володимире Олександровичу, просимо Вас негайно відреагувати на кричуще порушення Законодавства України щодо моряків суден «Новатор» і «Патріот» які знаходяться у Миколаївському порту. Також, звертаємо увагу, що до цих протизаконних діянь мають відношення топ-чиновники, серед них  директор Одеського торговельного порту Олексій Мясковський та тіньовий куратор морської галузі Борис Козир. Сподіваємось, що дана ситуація буде вирішена у найближчу добу, адже на кону доля громадян».

Керівникові СБУ Миколаївської області Герсаку Віталію Анатолійовичу:

«Шановний очільнику СБУ Миколаївщини Віталій Анатолійович Герсак. В українських ЗМІ часто повідомляють, що Ви є прикладом топ-правоохоронця, який знищив колосальну кількість схематозів даної області. Тому просимо Вас негайно відреагувати на дані які викладені у цій публікації. Впевнені, що Ви швидко і чітко проведете слідство, в процесі якого всі винні особи понесуть покарання згідно чинного Законодавства».

Далі буде…

Теги: рабство ,Борис Козир,судно Новатор,судно Патріот,Моряки ,Аксон Шиппінг,Сергій Назаренко,Олексій Мясковський,Руслан Сахаутдинов,Дмитро Хабаров,Олександр Попов,Михайло Мельниченко,Віктор Сударев,Дмитро Падакін ,Віталій Герсак,Одеський морський торговельний порт
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР