Справа із «грифом таємно»: «Розшук і охорона рядової няні» для голови СЗРУ Євдокимова

Справа із «грифом таємно»: «Розшук і охорона рядової няні» для голови СЗРУ Євдокимова
31770 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно журналістами було виведене у світ новин розслідування діяльності Голови Служби зовнішньої розвідки України Валерія Володимировича Євдокимова: ставленика екс Секретаря РНБО Олександра Турчинова, любителя розкоші за бюджетні гроші, хронічного поціновувача дорогого алкоголю та й керівника, який практично розвалив значущу для держави структуру при тому напрацювавши на державну зраду.

Здавалось би, що ця інформація є такою, що вище вже нікуди. Але «вишеньку на торт» для пана Євдокимова ми трішечки притримали, адже знаємо що наші читачі є справжніми гурманами, які «десерт» полюбляють після невеличкої паузи. Тому, сьогодні хочемо представити Вам «найвеличніше» розслідування  Служби зовнішньої розвідки України яке корував сам її керівник, добре відомий Валерій Євдокимов.

І так, обережно, справа із «грифом таємно», назва: «Розшук і охорона рядової няні».

В нашого «героя» як і годиться є малолітня дитина. І звісно він як кожен батько хоче робити для свого чада хороші справи, тільки от ми українці для цього витягуємо гроші із своїх кишень, а цей «індивід» – із бюджетних, тобто наших з вами. Справа в тому, що Євдокимов отримавши свою посаду зразу же відчув себе мало не Богом, як висновок всі йому навколо стали бути винні, стали як раби. А це все звелось до того, що він в прямому значенні використав цілий відділ СЗРУ, вдумайтесь для чого – для пошуку няні для своєї малолітньої дитини. Він просто віддав наказ: всі державні справи відкинути, а зайнятись оперативним пошуком «важливої» для України постаті, яка мала отримати звання «рядова» няня у штаб сім’ї Євдокимова.

До речі, няню таки знайшли працівники СЗРУ, та на цьому історія не завершилась, адже посада то «висока»… Тому дальше все по плану: Служба зовнішньої розвідки України під керівництвом Глави Валерія Євдокімова виділила няні ще й автомобіль із охороною в обличчях працівників даної структури. Та й і тут ще не фініш, адже ця няня зараз на утриманні не Євдокимова – а нас і з вами. Все звелось до того, що оплата цієї «сімейної штабістки» проводиться із засекреченого бюджету СЗРУ. Сам керівник відділу господарства цього органу і друг Євдокимова такий собі пан Король по декілька разів на місяць виділяє няні по 10-15 тис грн. От такі то справи… Напевне пан Євдокимов настільки закохався в постанову Кабінету міністрів про «Муніципальну няню», що вирішив її ще й сам реформувати. Подумав, ну навіщо ж йому ця вся бюрократія із збором довідок та й сума смішна – краще ж бюджет і працівників СЗРУ залучити, це все ж «важлива» державна справа, чи не так?!… Напевне вже час і Президента попросити, щоб Євдокимову «орден» за неї і за розвал СЗРУ видав?! – А що не заслужив?! Чому ні?! – Адже ми давноне пам’ятаємо таких наглих чинуш, щоб просто прямо плювали в лице народові і керівництву держави…

Інформація правдива, і  її навіть із своєрідним засекреченням легко провірити – головне щоб було кому і бажання. Ну що керівники НАБУ, ДБР і СБУ – буде у Вас бажання??? Адже українському народові явно не подобається, що їм на няню навіть не 2 тис. грн., а тут з нашої кишені кілька разів на місяць по 10-15тис.грн…  Тай перспектива розвалу стратегічно важливої  Служби зовнішньої розвідки України– дуже не радує!!! Ну що ж побачимо тепер, хто важливіший для України: народ чи реальний грабіжник народу!???

До речі, шановні гурмани – це ще не все… Невдовзі ми Вас запросимо посмакувати ще «чай», ой вибачте, дорогущий алкоголь від Глави СЗРУ Валерія Євдокимова. Про це в наступній публікації, а наразі «перетравлюй-ТЕ» цю інформацію…

Теги: СЗРУ ,Служба зовнішньої розвідки України ,Євдокимов Валерій,РНБО ,Олександр Турчинов
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР