Іван Баканов: «Реагуємо не по факту скоєння злочину, а намагаємося попередити його». СБУ проводить дієву та системну реформу відомства! Найефективніше управління – Миколаївське на чолі із Віталієм Герсаком!

Іван Баканов: «Реагуємо не по факту скоєння злочину, а намагаємося попередити його». СБУ проводить дієву та системну реформу відомства! Найефективніше управління – Миколаївське на чолі із Віталієм Герсаком!
15246 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні ще триває масштабна реформа СБУ під керівництвом Івана Баконова, а результати уже вкрай позитивні. Всі підрозділи та територіальні управління діють злагоджено як одне ціле. Саме цього наша держава прагнула всі роки своєї Незалежності. 

Потрібно буквально глянути на крайні новини і все стає зрозумілим – Баканов зумів зробити те, що не вдавалось його попередникам. До прикладу, слід відзначити СБУ Одещини, де нещодавно Служба безпеки України викрила і блокувала в канал нелегальної міграції через державний кордон. На Закарпатті СБУ попередила незаконне вивезення з України 11 тисяч захисних масок. У Запоріжжі СБУ затримала колишнього співробітника «Беркута» на збуті зброї злочинцям. І це лише «капля в морі» від щоденних успіхів працівників цієї структури під Керівництвом Івана Баканова. 

Щодо  управлінь, то варто відзначити обласне УСБУ в Миколаївській області на чолі із Віталієм Герсаком. Напевно, більшість з нас пам’ятає візит  Президента Володимира Зеленського у цю область і його слова, що регіон є найбільш кримінальним та корумпованим. Так, ось – станом на сьогодні Віталій Герсак там все змінив докорінно: корумповані чиновники під слідством або у колоніях, те ж саме стосується і місцевих «мафіозі». Народ Миколаївщини не раз зазначав, що з приходом Герсака область наче відродилась, навіть дихати стало легше. 

Щодо самої реформи, то Іван Баканов особисто заявляв:  «Стратегічні орієнтири оновленої СБУ чітко визначені. Це - сучасна і ефективна Служба, яка здатна нейтралізувати будь-яку загрозу в зародку. Вірю, що в цьому нам допоможе новий закон «Про Службу безпеки України». 

Він підкреслив, що вітчизняна спецслужба уже змінює підходи до роботи. І це доводять результати за різними напрямами.

«По-перше ми змінили підхід у роботі Служби безпеки України від реактивного до проактивного – реагуємо не по факту скоєння злочину, а намагаємося попередити його. Запровадили ризико-орієнтовний підхід в оперативно-слідчій роботі СБУ…», ‒ заявив Іван Баканов. 

Ну що ж ми, як і весь український народ раді бачити, що СБУ під Керівництвом Івана Баканова – це надзвичайно дієва структура, що готова працювати тільки на благо України і кожного громадянина зокрема. 

Теги: СБУ ,Іван Баканов,Віталій Герсак,Служба безпеки України,УСБУ в Миколаївській області
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР