“Cargill Inc” – хто вони: потужні інвестори чи вбивці сільського господарства України. Криваву схему по захопленню української землі – розкрито!

“Cargill Inc” – хто вони: потужні інвестори чи вбивці сільського господарства України. Криваву схему по захопленню української землі – розкрито!
31091 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно, 22 січня Президент України Володимир Зеленський в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі зустрівся з головою правління та генеральним директором компанії Cargill Inc. Девідом Макленнаном.

На цій зустрічі сторони здебільшого обговорили реформу залізничного сполучення. Глава держави зазначив, що зараз в Україні триває активна реформа «Укрзалізниці», яка сприятиме розвитку економіки та відкриє ширші можливості для інвесторів, серед яких, звісно, бачить Cargill Inc. Крім того, Володимир Олександрович підкреслив, що хоче бачити більше інвестицій компанії яку представляє Девід Макленнан в аграрний сектор, а саме в переробку с/г продукції. Для цього наш Гарант пообіцяв створити сприятливі інвестиційні умови. Пан Зеленський вказав що буде боротись за кожного інвестора, а особливу увагу приділить тим, які перебувають в Україні на постійній основі. Саме під такий критерій, на його думку, і підпадає Cargill Inc на чолі із Девідом Макленнаном…

“Cargill Inc” – хто вони: потужні інвестори чи вбивці сільського господарства України. Криваву схему по захопленню української землі – розкрито!

Володимир Зеленський зустрівся з головою правління компанії Cargill Inc

– Та чи насправді Cargill Inc є тими за кого себе видають? І яка насправді їхня реальна мета…

Cargill Inc – це одна із найбільших світових приватних інвестиційних компаній, заснована у США в 1865 році, де і знаходиться головний офіс (Міннетонка, штат Міннесота). Належить родинам Каргілл та Мак-Міллан, на даний час працює більше ніж як у 68-ми країнах світу, а головним керуючим є Девід Макленнан. Її інвестиційний потенціал направлений в харчове виробництво, також займається продажами зерна, олії, цукру, какао-продуктів, яловичини, свинини, м’яса індички та ін. Крім того, компанія є й великим виробником сільськогосподарської продукції. В Україні діє з 1993року.

Звісно, на перший погляд – це ідеальний інвестор для України, та, на превеликий нажаль – це лише на перший погляд. Бо по факту – дана компанія вже доволі довгий час руйнує агропромисловий комплекс України! Кожен розуміє, що інвестиції – це вкладення заради майбутнього прибутку, але у випадку Cargill Inc – це найперше, реальне вбивство нашого сільського господарства заради тотального тіньового управління ним. З нашої держави вони не просто хочуть отримати дивіденди від вкладень – вони хочуть повністю підімнути під себе цілий агропромисловий комплекс. Дана компанія вже довгий період проводить в нашій державі підлу і цинічну внутрішню війну по розвалу тваринництва і рослинництва.

Особливу увагу приділено тваринництву: свинарству і птахівництву, як основними внутрішніми споживачами українського зерна, що формують так необхідну для української економіки додану вартість . І все це, напевно багато хто вже здогадався – заради захоплення нашої родючої, рідної землі!

“Cargill Inc” – хто вони: потужні інвестори чи вбивці сільського господарства України. Криваву схему по захопленню української землі – розкрито!

Напередодні відкриття ринку землі ними була створена і реалізована ціла стратегічна кампанія по знищенню свинарства та птахівництва, і паралельно проводиться тотальне захоплення ринку зернових. А забігаючи наперед – це спричинить нерентабельність ведення сільського господарства, що у висновку виллється у суттєве знецінення землі, яку вони й планують скупити – ось їхня головна мета. Звісно, тут актуальне питання: «а чому саме їм поталанить викупити левову частку землі?». Все просто, свій план вони продумали давно і наразі він діє чітко та без збоїв. Так, Cargill Inc вже тривалий час розщедрились на кредити для нашої держави, що звісно дає їм суттєві переваги. Дана компанія вже надала кредитів на суму 250 млн.доларів на 5 років та інвестувала порядка 500 млн. доларів, на що під час зустрічі і вказував Девід Макленнан, таким чином він тримає нашу владу в тонусі, в своєрідній залежності. Вони пішли методом випередження, що дасть їм гадикап перед суперниками.

Повертаючись до їхньої кривавої схеми по знищенню тваринництва – то це точно не економічна конкуренція, це тотальні злочинні дії. Напевне, кожен з нас знає що таке Африканська чума свиней (АЧС) і ми неодноразово жахались коли чули про неї. Так от, Cargill Inc використала її головною зброєю для знищення українських свиноферм. Крім того, ця «неординарна» їхня діяльність залишилась малопомітною у зв’язку із тим, що, нажаль, у нашій державі такі події як спалахи АЧС стараються максимально приховати. Чи не кожен власник ферми порушуючи закон часто старається хоч за пів ціни реалізувати інфіковану свинину і в подальшому приховати від людського ока епідемію – а це якраз і посприяло Cargill Inc. За результатами журналістського розслідування ми дізнались перелік українських виробників свинини, які постраждали протягом 2018-2019 року від АЧС, але не потрапили до офіційної статистики Держпродспоживслужби з різних причин. Кількість таких випадків за 18 місяців склала більше 30. До цього переліку потрапили гіганти українського ринку виробництва свинини з поголів’ям від кількох тисяч тварин до стотисячного поголів’я. Цікавим і спільним фактом що об’єднував практично всі ці ферми є те, що незадовго до спалаху АЧС вони почали закупляти корми у компанії Cargill Inc. До прикладу: від них постраждали такі гіганти свинарства як: ТОВ «Золотоніський бекон», ТОВ «Агропродсервіс», ТОВ «Аграрна компанія 2004», ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», «Фрідом Фарм Бекон», і т.д. Згідно свідчень причиною виникнення АЧС було надходження збудника від зернової групи, яку постачала саме Cargill Inc. Цікавим фактом є й те, що для того щоб виграти конкуренцію у старих постачальників вони йшли на вкрай невигідні для себе умови, точніше – працювали навіть у мінус. А тепер питання – «З якою метою відома інвестиційна компанія працюватиме собі в мінус?!»…

Основною метою в даній справі було в геометричній прогресії поширити кількість спалахів АЧС. В такому випадку Україна отримала б офіційний статус держави з АЧС, а це позбавляє права на експорт. Крім того, неконтрольоване поширення АЧС в країні дає підстави Міжнародному Епізоотичному Бюро (МЕБ) закривати експорт будь-якої с/г продукції, в тому числі і зерна, яке може бути переносником вірусу.

В такій ситуації Cargill Inc. на чолі із Девідом Макленнаном буде у тотальному виграші. Адже найперше вони знищать українське свинарство, що дасть змогу взяти під контроль м’ясний бізнес-напрямок, так як їхній підрозділ Cargill Meat Solutions відповідає за дистрибуцію телятини, свинини та індичатини. За такого варіанту вони миттєво все компенсують своїм імпортом. А внутрішньо державне зменшення поголів’я – відповідно і зменшить попит на зернові. Крім того, по ланцюговій реакції: в результаті падіння внутрішнього попиту і можливого ембарго – українські аграрії зазнають збитків, внаслідок чого впаде попит на землю, а відповідно і ціна – а це є їхньою найзаповітнішою мрією. Після цього, компанії Cargill Inc нічого не залишиться, як скупити наші цінні землі за вкрай заниженими цінами. А дальше справа техніки – розбудувати свій бізнес повністю захопивши агропромисловий комплекс. В результаті Україна як держава – буде позбавлена одного із найголовніших державотворчих секторів економіки. Ми отримаємо окрему потужну економіку в середині нашої країни, яка зможе безперечно встановити монополію на яку влада вже не зможе вплинути…

Відповідно до вищевказаної інформації можна зробити висновок, що Cargill Inc є вбивцею українського сільського господарства, яка вже чітко і голосно диктує свої умови по захопленню нашої землі. Всі надані кредити чи інвестиції – це лише частина плану, який зараз надав їм сумнівні козирі щодо втілення свого злочину проти України. Та ми впевнені, що Президент Володимир Олександрович Зеленський цього не допустить, і обов’язково перегляне особливості відкриття земельного ринку для таких цинічних і кровожерливих вбивць України як Cargill Inc. Крім того, надіємось що дасть завдання правоохоронним органам: провести чітке і неупереджене розслідування щодо їх причасності до штучно створених епідемій Африканської чуми свиней в на території нашої держави…

Ввечері, 22.01.2020 року стало відомо, що на одній з птахофабрик України зафіксований ПТАШИННИЙ ГРИП!!!  Вінницька область, Немирівський район, майданчик в с.Бугаків! Різке вимирання 50.000 птиці!

Ми в свою чергу, слідкуватимемо за розвитком даних подій та готуватимемо до друку наступну частину матеріалу про цих вбивць сільського господарства України.

Далі буде…

Теги: Cargill Inc,Володимир Зеленський,ринок землі ,земля
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР