Великдень – це свято єднання, тому лишаймося вдома, заради наших рідних – Президент України

Великдень – це свято єднання, тому лишаймося вдома, заради наших рідних – Президент України
32264 ПЕРЕГЛЯДІВ

Святкові дні минають, а карантинні обмеження ми маємо дотримувати, про що й нагадав нам Президент України Володимир Зеленський.

У своєму звернені з нагоди Великодня, Глава держави зазначив, що цьогоріч Україна, відзначатиме Великдень вдома.

«Щоб наші батьки жили довше, щоб наші діти були щасливими, щоб кохані люди були завжди поруч, щоб в Україні все було добре. І щоб усі ми були живі та здорові. Хай у цьому нам Бог помагає. А ми – допоможемо Богові. Залишаємось вдома», – Президент України Володимир Зеленський укотре закликав українців святкувати Великдень, не виходячи на вулицю.

Президент зауважив, що розуміє українців, він і сам цілими днями сидить в офісі, де навіть вікна не відчиняються, але сьогодні, у таке велике свято президент залишився вдома:

"Зараз я вдома, і у мене вихідний. Так, у Президента теж буває вихідний, президент – теж людина. Пам'ятаєте, як у дитинстві батьки не пускали нас на вулицю? А сьогодні така ситуація, що ми не пускаємо на вулицю наших батьків. І це не помста. Це – турбота. Коли ми всі зостаємося вдома – це дійсно єднання. Єднання заради лікарів, заради здоров'я нашої нації, а отже – її майбутнього", – додав Президент. 

На останок Володимир Зеленський закликав українців пам'ятати мудрість Нагірної проповіді Христа: не варто виставляти власну праведність напоказ. Адже найсильніша віра – це віра в нашому серці.

Теги: Великдень ,Зеленський,карантин,Володимир Зеленський
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР