«Театр абсурду імені Лероса»: Голова ДПС Верланов із «королем конвертів» Костюком насхемили на чималий тюремний строк, але Єрмака туди прив’язати – це смішно. Документи Лероса написані по журналістських статтях!

«Театр абсурду імені Лероса»: Голова ДПС Верланов із «королем конвертів» Костюком насхемили на чималий тюремний строк, але Єрмака туди прив’язати – це смішно. Документи Лероса написані по журналістських статтях!
45491 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом останіх 10 місяців ми ведемо розслідування злочинних схем конвертаційних центрів Василя Костюка під кришуванням Голови ДПС Сергія Верланова. Саме у липні 2019 року вже чітко можна було відслідкувати «конверти» у форматі Костюк-Верланов, а до того наша увага не полишала Костюка і його схематозів разом із попередніми високопосадовцями із податкової сфери. Варто підкреслити, що відмивання грошей Костюком у колосальних масштабах тягнеться ще з часів Януковича, а все що в нього міняється – це податківці-спільники і велич схематозів, яка тільки збільшуються. Також слід зазначити, що наш блок журналістів не єдиний хто виявляє і обнародує факти злочинів Костюка-Верланова, а беззаперечним свідченням цього є величезна кількість публікацій українськими мас-медіа. 

Та нещодавно ми стали свідками злочину, це як мінімум наклеп, який вчинив Гео Лерос та його ляльководи. Мова йде про опубліковані депутатом «Слуги народу» на Фейсбук сторінці  «документи», які начебто свідчать про те, що за всіма схемами Костюка-Верланова стоїть ніхто інший, як Глава ОП Андрій Єрмак. Ці папери – це аматорська фікція по відношенню до Єрмака, а дії Лероса – це «театр абсурду». За весь час наших журналістських розслідувань по відношенню до Верланова-Костюка - жодного разу не спливало ім’я Єрмака, до речі і що важливо – це ж саме прослідковується і у наших колег. Більше того, всі «писульки» опубліковані Гео Леросом – це копійовані дані із журналістських статей, зокрема частка із наших. Такий неоспоримий факт можна прослідкувати ознайомившись із статтями-розслідуваннями щодо Верланова-Костюка.

 

Лерос і його ляльководи просто додали фігуру Андрія Єрмака, до речі – не підтвердивши це жодними фактами. Виходячи з цього, що люди які стоять за цим і сам автор посту у ФБ – підробили документи… Хоча стоп, про які документи мова – це ж лише безграмотно надрукована на принтері інформація. А от звернення до НАБУ Леросом із цими «писульками» де Єрмака він вказує фігурантом - це повний абсурд. Ці папери лише підкреслюють відсутність у цього «Слуги народу» звичайного логічного мислення, або й взагалі можна говорити про відсутність хоч якогось мислення. Це ж по факту ніякі не докази, тим більше не документи – це надрукований на принтері «туалетний папір». Якщо б він подав дані де Єрмак має фактичне відношення до: приміром фірм-прокладок, чи кошти перечислялись йому на певний рахунок який фігурує у конвертаціях Костюках і таке інше – тоді можна було б про щось говорити. Або ці папери були б заявою у НАБУ, тобто були текстом заяви із додаванням фактів – ну і тоді можна було щось подумати. А так, він подав просто папір, складений із злочинів Верланова-Костюка дописавши туди Єрмака. Ну чесно, будьмо адекватні – хіба штучно створені папери є доказами?! Кожен з нас маючи ПК і принтер може за добу сотню такого наплодити – то що, тепер українці можуть друкувати на сусіда «писульку» і йти з нею у НАБУ чи інші правоохоронні органи?! – може нарешті вже хтось цей абсурд припинить?! Ато завтра що чекати від Лероса: «Єрмак партнер Бен-Ладена?!», чи входив у групу злочинців «Мішки-япончика»?!, що?!...

Чесно говорячи Лероса має бути напевне шкода, адже його просто використовують всякі «Богдани» вказуючи що все, це «бомба», і тепер точно Єрмака звільнять, посадять… По його постах у ФБ явно зрозуміло, що більшість матеріалів які він публікує – він навіть не розуміє що це і чи реально там вказано факти?! Дуже шкода, що у Верховну раду пройшов такий, тепер вже депутат… Як йому Законопроекти аналізувати, якщо він «два+два» не може нормально скласти?! – «театр абсурду» - ніяк по іншому!!!

Окрему увагу хочемо приділити нашим колегам: ну з Леросом все зрозуміло, ну відсутнє в хлопця логічне мислення – та Ви ж маєте бути професіоналами, Ви повинні аналізувати матеріали про які пишете, чи Вам не важливо що у тексті?! А де відповідальність за виданий матеріал?!

Якщо взяти то реально після публікації Лероса цих паперів, всі просто бездумно погнались за сенсацією, хоча може і за «чимось іншим»… Понавипускали статей із «Єрмаком-схемщиком» який  працює із Верлановим-Костюком – а навіть не глянули, що все це побудовано на статтях журналістів. У висновку що українці отримали – фейки побудовані на фейку Лероса… Любі друзі – «низький уклін і аплодисменти Вам»…

А тепер важливо і по суті: нам як і народу України вже набридло спостерігати за безнаказаністю Василя Костюка та Сергія Верланова, а тому звертаємось до Президента:

«Шановний Володимире Олександровичу! Просимо Вас звернути увагу на колосальну кількість фактів оприлюднених журналістським корпусом, зокрема й нами про злочини Голови ДПС Сергія Верланова та відомого «короля конвертів» Василя Костюка. Останній грабує нашу державу вже не перше десятиліття, а «верланови» для нього – це лише змінна складова у схематозах. Просимо Вас нарешті у цьому розібрати і навести лад, що не могли до Вас це зробити кілька Президентів. Такі люди завдають удару по Вашій репутації, зокрема як бачите – їх використали для очорнення Голови ОП Андрія Єрмака, а що ж тоді говорити про їхні мільярдні грабунки…».    


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора. 

Автор: Наталка Кудрява

Теги: ДПС ,відмивання грошей,Гео Лерос,Андрій Єрмак,Василь Костюк,Сергій Верланов
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР