Верланова і Нефьодова – звільнено! Як вплинули на це журналісти, зокрема наша редакція! Нові та забуті прізвища корупціонерів які надіються уникнути покарання!

Верланова і Нефьодова – звільнено! Як вплинули на це журналісти, зокрема наша редакція! Нові та забуті прізвища корупціонерів які надіються уникнути покарання!
45762 ПЕРЕГЛЯДІВ

Буквально вчора, 24 квітня ближче вечора  Уряд звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Митної служби Максима Нефьодова. Також були звільнені заступники Нефьодова - Роберт Зелді, Денис Шендрик та Сергій Пєтухов. Та й це ще не все, адже на цьому ж засіданні Кабмін звільнив заступника голови ДПС - Дмитра Венцковського.

Значна увага у цих звільненнях прикута до екс-міністра фінансів Ігоря Уманського, адже саме його відзначають як головного ініціатора цього давно потрібного на благо держави «перевороту». Та попри повагу до персони Уманського аж ніяк не слід применшувати заслуги багатьох українських ЗМІ, що проводили журналістські розслідування для виявлення схематозів Верланова та Нефьодова. Всі давно знають, що «чудодійне перо» працівників медіа має надзвичайно потужний вплив на суспільно-політичне життя в Україні. Крім того, ЗМІ ще задовго до Уманського розкрили практично всі злочинні схеми як Верланова, так і Нефьодова.

Екс-голова Державної податкової служби України Сергій Верланов

Ми в свою чергу виражаємо слова подяки всім виданням, які як і ми день у день працювали над тим, щоб припинити свавілля цих високопасадовців. Разом ми справились – це найголовніше, Україна отримала шанс перезавантажити митну та податкову служби. Тепер найголовніше, щоб ці структури очолили достойні люди, а ми всі разом в свою чергу – надалі пильно спостерігатимемо та жорстко реагуватимемо на будь-які прояви злочинів. Та дуже хочеться, що їх краще не було!

Екс-керівник митниці Максим Нефьодов

Щодо нашої редакції, то ми протягом багатьох місяців вели журналістське розслідування та стабільно публікували викриті нами злочинні схематози цих високопосадовців. Також знаємо, що наше найвище державне керівництво та правоохоронні органи всі зібрані нами дані брали за основу яка по суті розкрила цих корупціонерів і в подальшому призвела до їхніх звільнень. 

Нижче ми наведемо перелік частини опублікованих нами статей, які гуртуються на основі виявлених фактів злочинів під час тривалого журналістського розслідування.   

Але найперше потрібно підкреслити, що дані особи не повинні «віддутись» лише звільненням. Їхнє зверження з «тронів» має бути лише першим етапом великого циклу, який повинен  закінчитись довгоочікуваними, оголошеними Президентом посадками. Впевнені, що Володимир Олександрович всю цю ситуацію візьме під особистий контроль, відповідно – за вчинені злодіяння винні особи повинні понести покарання згідно чинного Законодавства.

Також слід підкреслити те, про що ми неодноразово наголошували у своїх публікаціях – за Верлановим стоїть «вічний обнальщик» Василь Васильович Костюк. Дана персона добре почувається практично за всіх Президентів – та надіємось Володимир Зеленський стане його «вироком». Костюк дуже швидко знаходить спільну мову із всіма керівниками митних та податкових служб, не виключенням стали Верланов та Нефьодов. Тому якщо випустити його із уваги – то Україну, скоріш за все, чекатимуть нові корупційні дуети або тріо. Нагадаємо, що Василь Костюк – це  «король» конвертаційних центрів, людина яка «шедеврально-непомітно» для правоохоронців вже десятиліття відмиває колосальні суми «брудних» коштів. Також він активно задіяний у схематозах із незаконним ПДВ, тому – правоохоронцям не слід гаяти час…

Крім того, вже сьогодні просимо звернути увагу Президента та правоохоронців на справу нещодавно затриманого за хабар у 50 тис. доларів керівника слідчого управління фінансових розслідувань податкової міліції  ДФС Київської області - Чепеля Олександра Васильовича. Адже у громадськості є великі побоювання, що ця особа уникне відповідного, заслуженого покарання.

Також, нещодавно у наше поле зору потрапив ну дуже не скромний заступник начальника Львівської митниці ДФС – начальник управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії – Ярослав Ігорович Скоромний. Аналізуючи його декларації ми виявили колосальну невідповідність між отриманими доходами та його видатками. Відповідно проводимо журналістське розслідування, в ході якого ми натопили на цілий ряд порушень Закону України та незаконного збагачення шляхом використання своєї високої посади. Вважаємо, що НАБУ не повинно випустити цю особистість із поля зору, адже прибравши тільки Верланова та Нефьодова – ситуація докорінно не зміниться! Місцеві «царьки» не повинні залишитись без покарань.

Перелік частини публікацій із циклу журналістських розслідувань нашої редакції:

  1. Президенту на замітку: у квітні-травні Василь Костюк із Сергієм Верлановим підкупивши суддів «відіжмуть» в держави 1 мільярд! І це лише «крапля в океані»…
  2. «Конвертация имени Верланова». Часть 2: «Режим Бога» от Верланова - разоблачена причастность к преступным схемам «короля» контрабанды Василия Костюка и экс-министер финансов - Оксану Маркарову
  3. «Конвертація імені Верланова». Частина 3: «Конверт Стрелковский – прихований особистий кейс Верланова».
  4. «Театр абсурду імені Лероса»: Голова ДПС Верланов із «королем конвертів» Костюком насхемили на чималий тюремний строк, але Єрмака туди прив’язати – це смішно. Документи Лероса написані по журналістських статтях!
  5. «Король умер – да здравствует король». Для чого Нефьодов створив «галицьке королівство» і «коронував» Цабака
  6. “За що боролись-на те й напоролись”: митниця імені Нефьодова на чолі із Цабаком грає на “контрабасі” за старими схемами. Де зміни і чи взагалі вони можливі…
  7. «Країна мрій…для злочинців: нещодавно затриманий за хабар у 50 тис. доларів ДФС-ник Олександр Чепель отримає підвищення?!» - Як Ви, пане Президенте - на це дивитесь?!...
  8. Не скромні статки Львівського ДФС-ника Скоромного! Чому НАБУ не бачить що заступник начальника ДФС із протидії митним правопорушенням живе точно не на заробітну плату

politica.com.ua

Теги: Максим Нефьодов,Сергій Верланов,ДПС ,Ярослав Ігорович Скоромний
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР