Сергій Кривонос: «Територіальна оборона – це захист наших домівок, батьків, дружин, дітей. Тільки в наших руках доля Батьківщини»

Сергій Кривонос: «Територіальна оборона – це захист наших домівок, батьків, дружин, дітей. Тільки в наших руках доля Батьківщини»
60745 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не перший рік в Україні триває війна з московським окупантом, який прийшов до нас спочатку у вигляді «зелених чоловічків», а потім «перекваліфікувався» в так званих ополченців. В наші домівки прийшов підступний ворог, який століттями прикривався ім’ям нашого «брата». Цей «Іуда» прийшов вбивати наших батьків, дружин, дітей та ми змогли дати відсіч, ми довели що в нашого народу є велика нескорена душа.

Та відсіч силами героїв на фронті, нажаль – не гарантує безпеку наших рідних та близьких у домівках, які знаходяться за сотні кілометрів від лінії запеклих боїв. «Московія» вже не раз доводила нам українцям і цілому світові, що її сутність – це вбивства, терор, знищення цілих народів. Ми добре знаємо, що безліч їх з'єднань і частин всілякого спецназу переважно не для того, щоб атакувати нашу оборону і штурмувати фортифікаційні споруди… А для того, щоб взяти нас зненацька тут, у своїх теплих і затишних домівках – домівках де наші діти, дружини і батьки. Знаючи підлість цього ворога в будь-який момент потрібно очікувати «їх тут нєт» - на наших порогах із зброєю в руках та готовим зашморгом для наших дітей… Багато тисяч… А ще десятки тисяч прибічників рускава міра - мрійники про кацапські зарплати і пенсії будуть їм активно допомагати зі зброєю, вибухівкою та отрутою в руках…

То що ж нас може врятувати?! Що не дозволить скривдити дітей для яких століттями підготовлені зашморги поневолення та знищення?!  

Якщо Ви вважаєте, що це зроблять поліція, СБУ, підрозділи спецназу – просніться, не тіште себе ілюзіями!!! 

Врятувати нас - можемо лише ми самі і ніхто інший!!! Захистити наші домівки зможуть  лише резервісти, а це - ти сам і твої сусіди. Якщо вас негайно мобілізують, то ви зі зброєю в руках одразу  захистите своїх батьків, дружин та дітей. 

Ось для чого нам потрібна ТЕРИТОРІАЛЬНА ОБОРОНА (ТрО)!!!  

Чому тобі потрібна територіальна оборона? — Національні Дружини

Територіальна оборона потрібна не начальнику Генерального штабу, а тобі і нам усім!!! 

В сучасній війні, зокрема "гібридній", нам потрібно жити і забезпечувати життя нашим родинам. Відповідно ТрО – це : 

  • відсутність вибухів поруч з нами: в супермаркетах, на автобусних зупинках, в метро, в школах, в наших будинках;
  • забезпечення від  підриву сховищ хімічних речовин на сусідніх підприємствах, убезпечення від атак на склади стратегічного озброєння; 
  • відносно чиста вода з кранів, і безперебійна робота водоочисних споруд; 
  • стабільне забезпечення електрикою, адже ніхто не зруйнував сусідню електростанцію або високовольтну лінію електропередач; 
  • безперебійне транспортне сполучення, не знищені мости, колії, морські та річкові переправи; 
  • безпека наших родин від кримінальників, які втекли з зони бойових дій туди, де ще нема боїв; 
  • безпека будівель місцевої влади, куди під прикриттям скажених пенсіонерок і «ополченців» надіється прийти «Іуда», «старший брат» для того щоб роздати місцевим поліцейським колорадські стрічки і проголосити результати «успішного» псевдо референдуму про приєднання до московії
  • це життя наших батьків, дружин та дітей!!!

Територіальна оборона потрібна нашим військам, якщо у важких боях прийдеться відступати! Потрібно буде стримувати просування ворога, а для цього ми маємо бути умілими і злагодженими бойовими підрозділами, ми повинні зуміти прикрити всі фланги і тили… адже дальше…а дальше наші домівки, наші сім’ї яких ми захищатимемо до останнього подиху!!! 

Ми не маємо кидатися на ворожі танкові колони з автоматом і не сидіти під зосередженим вогнем артилерії в окопах, а мінувати дороги, влаштовувати засідки, знищувати колони з постачанням, відстрілювати їхніх порушників військової дисципліни, які втратили пильність, знищувати їхніх офіцерів. Обов'язково першочергово - знищувати місцевих зрадників. 

Та проблема в тому, якщо тебе просто мобілізують, то захистити ти навряд кого зможеш… Тому що захищати свої міста і селища тут від ворожої спецури і колаборантів набагато складніше, ніж відбити наступ противника із завчасно обладнаного за всіма правилами опорного пункту. Наша перемога у тотальній війні – це коли поряд з регулярним військом будуть сотні тисяч озброєних і навчених резервістів, готових прийняти бій будь-де, будь-коли і негайно. Котрі найперше винищать колаборантів і сепаратистів, далі зруйнують тили і комунікації ворога, без великих битв щоденними нападами винищать весь його особовий склад.

Рівень підготовки бійця ТрО має бути не нижчим, ніж у воєна на передовій, а навички ще  більш різнобічними. Підрозділ з самого початку має бути краще злагодженим. Для цього потрібно багато спільно тренуватися. Але це залежить від кожного з нас!!! 

Слава Україні!Героям Слава!!!

Теги: Сергій Кривонос,Територіальна оборона,ТрО
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР