Карантин – не перешкода. Треба вчитися жити й працювати у нових умовах – Президент України

Карантин – не перешкода. Треба вчитися жити й працювати у нових умовах – Президент України
236431 ПЕРЕГЛЯДІВ

Карантин – це складний період, який потрібно просто перечекати. Під час епідемії, потрібно зберігати спокій та пильність, для того щоб не захворіти та не наражати на небезпеку інших. Тому держава та  Кабінет Міністрів України взялися за план створення критих ринків, які забезпечують харчами українців і дають можливість збуту продукції малим фермерам за спеціальним протоколом дотримання правил безпеки під час епідемії COVID-19. 

На найближчому засіданні уряду з питань запобігання поширенню коронавірусу це питання було ухвалено Президентом України Володимиром Зеленським.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль підтримав ініціативу та погодився, що відкриття ринків допоможе забезпечити дотримання сприятливих умов для того, щоб українці могли зручно та безпечно купувати продукти харчування.

«Ми розуміємо, що карантин вже всіх утомив, але треба вчитися жити й працювати у нових умовах», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент вдячний усім тим, хто дотримується та не нехтує карантинними правилами безпеки, українці дуже відповідально ставляться до карантину – як на католицький та православний Великдень, так і в поминальні дні більшість дослухалися до закликів дотриматися обмежень. 

Зазначимо, що цьогоріч 13 тисяч людей відвідали кладовища для вшанування померлих, минулі роки ця цифра сягала 5-7 мільйонам.

Теги: Президент України,Володимир Зеленський,Денис Шмигаль
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР