«За-МРІЯ-ний заступник керівника ОП»: Може час вже Кирилу Тимошенко відповісти за схематози із гуманітарним вантажем?!

«За-МРІЯ-ний заступник керівника ОП»:  Може час вже Кирилу Тимошенко відповісти за схематози із гуманітарним вантажем?!
182732 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого тижня літак "Мрія" доставив в Україну великий медичний вантаж з Китаю. Та виявилось, що маски з цього рейсу, який може увійти в історію як рекордний за обсягом - продаються в торговельній мережі "Епіцентр". Саме ситуація із мережею Герег викликала неабиякий скандальний фон цієї доставки медичного вантажу. 

Довгий час у мережі інтернет велись вкрай загострені дебати двох сторін: одні запевняли що це маячня і такі товари вже давно на полках супермаркетів, а інші – відстоювали позицію присутності шифрованого схематозу. Та коли доказова база почала підходити все ближче до поверхності, то Заступник глави ОП в особі Кирила Тимошенко вирішив діяти на випередження. А тому, 29 квітня пан Тимошенко заявив, що "Мрія" переправляла не тільки гуманітарний вантаж, а й комерційний. 

Якщо в загальному, то ситуація довкола «Мрії» несе доволі драматичний характер і дуже сильно схожа на незапланований перш за все для Кирила Тимошенко колапс. Напевно більшість із нас бачили відео як Президент і його соратники зустрічали цей вантаж. І - так, це була безперечно велика подія якою звісно може пишатись як Гарант, так і український народ. Але у висновку – люди зрозуміли, що під цією гуманітаркою пан Тимошенко через свої сумнівні діяння банально підставив і Володимира Зеленського, і весь Офіс Президента. 

Зараз же Кирило Тимошенко вдає, що нічого не сталося і він повністю контролює ситуацію. Тільки ось проблема, що рано чи пізно за корупційні схеми на гуманітарному вантажі прийдеться відповідати. Завдяки схемі з Епіцентром удар йде по Офісу Президента і по особистому рейтингу Зеленського, а питань у підприємців набагато більше ніж у журналістів.

Теги: Мрія,Епіцентр,Офіс Президента,Кирило Тимошенко ,ОП ,Герега
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР